• Anne Lise Johannessen

Bruk av refleks

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nå har høsten kommet og det har (dessverre) begynt å bli mørkere, både om morgenen og på kvelden. Bladene forsvinner ned på bakken. Det er ofte surt og regn -  og det er slutt på å ligge ute å slikke sol. Casi liker høsten, men hun innrømmer at hun savner de solfylte dagene hvor hun kan ligge ute i sola og varme seg fra hun står opp til hun går til sengs. Heldigvis har hun fått benyttet seg mye av solstrålene i sommer. Hun satser derfor på at brunfargen vil sitte lenge, kanskje helt fram til neste sommer?

Casi er opptatt av trafikksikkerhet nå i mørketiden. Selv er hun nøye med å ta på seg refleksvest når hun skal ut å gå. Selv om hun har litt antydning til refleks i øynene, så har hun lært på kurs hos Trygg Trafikk at det ikke er nok. Du ser kanskje lett bilene, men de ser ikke deg. Det er er derfor viktig å bruke refleks. 

Ofte finnes det firmaer som deler ut reflekser gratis .

ER du flink til å bruke refleks - eller er det sånn at du synes det er fint at andre bruker det, men er ikke så nøye selv?

Delta i diskusjonen her

 

Anbefalt hobbybok:

Hekta på hullstrikk

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.