• Anne Lise Johannessen

Bruk av refleks

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nå har høsten kommet og det har (dessverre) begynt å bli mørkere, både om morgenen og på kvelden. Bladene forsvinner ned på bakken. Det er ofte surt og regn -  og det er slutt på å ligge ute å slikke sol. Casi liker høsten, men hun innrømmer at hun savner de solfylte dagene hvor hun kan ligge ute i sola og varme seg fra hun står opp til hun går til sengs. Heldigvis har hun fått benyttet seg mye av solstrålene i sommer. Hun satser derfor på at brunfargen vil sitte lenge, kanskje helt fram til neste sommer?

Casi er opptatt av trafikksikkerhet nå i mørketiden. Selv er hun nøye med å ta på seg refleksvest når hun skal ut å gå. Selv om hun har litt antydning til refleks i øynene, så har hun lært på kurs hos Trygg Trafikk at det ikke er nok. Du ser kanskje lett bilene, men de ser ikke deg. Det er er derfor viktig å bruke refleks. 

Ofte finnes det firmaer som deler ut reflekser gratis .

ER du flink til å bruke refleks - eller er det sånn at du synes det er fint at andre bruker det, men er ikke så nøye selv?

Delta i diskusjonen her

 

Anbefalte krimbøker:

I de beste sirkler

Privatdetektiv Olivia Henriksen blir denne gangen engasjert til et spesielt oppdrag, nemlig å overvåke åkeren til Erling og Vigdis Svingen. Der er det nemlig noen som lager kornsirkler.

Jeg elsker bøkene om Olivia og har alle fem. Dette er kanskje ikke den beste boken om henne? Men likevel en kjempebok som gir en god leseopplevelse! Nydelig forside! Jeg anbefaler alle bøkene hennes!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.