• Anne Lise Johannessen

Ensomme hjerter og hjemløse hunder (Lucy Dillon)

På kort tid klarer Rachel Fielding å miste sin glamorøse pr-jobb, attraktive kjæreste og sin trendy leilighet i London sentrum for så å få en uventet beskjed om at hun har arvet sin tantes hus på landet, hennes border collie og en kennel full av hjemløse hunder.

Til tross for at hun ikke er noe hundemenneske flytter hun ut til tantens hus på den engelske landsbygda og tar utfordringen med å drive kennelen videre i sin salige tantes ånd. Men det viser seg at det ikke bare er de hjemløse hundene som trenger hjelp...

Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Lost Dogs and Lonely Hearts
Oversatt av: Bente Rannveig Hansen
Antall sider: 414
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar

 

Min mening:
Så heldig hovedpersonen i boka er som får arve en kennel med mange hunder! Annerledes enn den type bøker jeg vanligvis leser, men en koselige og romantisk historie - uten å være "for søt". Fin gave til alle hundeelskere :)


Om forfatteren Lucy Dillon:
Lucy Dillon er født i Cumbria i England og har arbeidet mange år i bokbransjen. Hun er nå fulltidsforfatter i Herefordshire og vant The Romantic Novelist Association's Novel of the Year Award for Ensomme hjerter og hjemløse hunder.

Anbefalte krimbøker:

Påskekrim 2014

Tradisjonen tro har vi igjen samlet Norges beste krimforfattere mellom to permer for å gi leserne sin årlige dose med blodig påskekrim.

Her finner du 18 spennende krimnoveller fra landets beste krimforfattere. Selv om boka heter påskekrim, passer den også godt til en annen anledning du vil ha spennende lesestoff.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.