Her er det artikler om bøker som jeg har lest sortert på år og måneder. Her er det også lister over favorittbøker. Hvilke bøker og rekkefølgen for den bestemte måneden bestemmer jeg tilfeldig ut fra det jeg føler for.

Desember 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

I det siste har det, naturlig nok kommet en del julebøker. Noen av de leste jeg allerede i november, mens jeg vil lese noen flere i desember. Jeg har har også flere serier liggendes på vent, og nå i desember følte jeg det var på tide å starte på Ahnhem. I tillegg er det litt lett blanding av andre bøker. Denne måneden ble det 12 leste bøker.

Les mer: Desember 2019: Leste bøker

November 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

Det har kommet veldig mange bra bøker i det siste. Jeg har lagt meg på et mål på 8 bøker pr måned for å prøve å være realistisk - så det er vanskelig å velge. Det er ikke noe hemmelighet at favorittsjangeren min er krim, men jeg prøvd å variere litt på sjanger. 11 bøker bled det i november.

Les mer: November 2019: Leste bøker

Oktober 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

Jeg ble tipset om å lage meg en leseplan, så det har jeg prøvd på nå. Jeg har prøvd å variere litt på sjangere, og så har jeg forsøkt å få med alle forlagene som jeg har liggende bøker fra.

Klarte jeg målet? Det kan du se her.

Les mer: Oktober 2019: Leste bøker

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.