Her er det artikler om bøker som jeg har lest sortert på år og måneder. Her er det også lister over favorittbøker. Hvilke bøker og rekkefølgen for den bestemte måneden bestemmer jeg tilfeldig ut fra det jeg føler for.

April 2020: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

I april var jeg delvis i karantene etter Thailandstur og også hjemme pga forkjølelse. Jeg slet en stund med å komme inn i lesemodus, men det ordnet seg til slutt. Til tross for det ble det likevel utrolig nok 12 leste bøker, for det meste krim - men også en roman og en bok som tar for seg usynlige sykdommer.

Les mer: April 2020: Leste bøker

Mars 2020: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

I mars hadde vi lenge planlagt en tur til Thailand. Turen skulle vare litt over tre uker, og tre dager var satt av til et bryllup som vi var invitert i. Nå ble det ikke helt som planlagt pga dette viruset verden strir med. To av dagene med selskap vi skulle i ble avlyst, og vi måtte også korte ned på turen og reise hjem i henhold til anbefalinger fra UDI. Litt lesing på stranda rakk jeg likevel. Totalt ble det 7 bøker denne måneden.

Les mer: Mars 2020: Leste bøker

Februar 2020: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

Nå i februar var planen å lese litt mer variert, og ikke bare krim. Jeg har også gitt meg selv litt mer "slakk" med tanke på hvor mange bøker og hvilke bøker jeg skal lese. Resultatet ble en fin liten bunke med 10 varierte bøker, men likevel mest krim :)

Les mer: Februar 2020: Leste bøker

Desember 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

I det siste har det, naturlig nok kommet en del julebøker. Noen av de leste jeg allerede i november, mens jeg vil lese noen flere i desember. Jeg har har også flere serier liggendes på vent, og nå i desember følte jeg det var på tide å starte på Ahnhem. I tillegg er det litt lett blanding av andre bøker. Denne måneden ble det 12 leste bøker.

Les mer: Desember 2019: Leste bøker

November 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

Det har kommet veldig mange bra bøker i det siste. Jeg har lagt meg på et mål på 8 bøker pr måned for å prøve å være realistisk - så det er vanskelig å velge. Det er ikke noe hemmelighet at favorittsjangeren min er krim, men jeg prøvd å variere litt på sjanger. 11 bøker bled det i november.

Les mer: November 2019: Leste bøker

Oktober 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

Jeg ble tipset om å lage meg en leseplan, så det har jeg prøvd på nå. Jeg har prøvd å variere litt på sjangere, og så har jeg forsøkt å få med alle forlagene som jeg har liggende bøker fra.

Klarte jeg målet? Det kan du se her.

Les mer: Oktober 2019: Leste bøker

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.