• Anne Lise Johannessen

Tarmens medisin

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode.

I denne boken loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan det gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. Du får oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. 

Boken består av en generell metode-del som vil styrke tarmfloraen hos oss alle. Den andre delen belyser særlig nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, adferdsforstyrrelser som ADHD og autisme, samt depresjon og demens. 

Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din.


Forfatter: Berit Nordstrand
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 296
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Kjekk bok for deg som har problemer med tarmen - eller bare ønsker å lære mer om dette temaet. Her er det mye fin info - både generelt og i form av oppskrifter.

Jeg har stor tro på at feil kosthold kan skape problemer, men noen ganger er det enkelt med teori, mens praksis er vanskelig. Mange har lagt til seg usunne vaner som er vanskelig å snu.

Mange mener at et bestemt kosthold kan kurerere ulike typer sykdommer. Jeg personling har liten tro på det, men at det kan gjøre plagene dine mindre og lettere å leve med, har jeg tro på.Om forfatteren:
Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og kognetiv terapeut. Hun er mor til seks barn i alderen 8–24 år, og har i 24 år fordypet seg i medisinsk forskning rundt sammenhengen mellom mat og helse. Hun er kjent for sine inspirerende foredrag og sitt smittende engasjement, for at alle skal kunne nyte maten de spiser til hverdags og samtidig minimere risikoen for livsstilsykdommer.

Berit Nordstrand har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse og har solgt ca 150.000 bøker i Norge.

Følg henne gjerne på bloggen www.beritnordstrand.no og i sosiale medier».

 

Anbefalte krimbøker:

Den siste bankboksen

Hva kan skjule seg i en bankboks man ikke finner eieren til? Hvem hadde interesse av å ta livet av den enslige bankfunksjonæren Eva Berg, som blir funnet drept i sitt hjem på Fredensborg i Oslo? Politiførstebetjent Frans Nansen får saken. Nansen og partneren Henke får snart vite at de aller siste bankboksene som skal avvikles er utsatt for innbrudd, og at en nøkkelperson er sporløst forsvunnet.

I Karibia jakter en nordmann i eksil en enorm skatt som befinner seg på havbunnen utenfor kysten av Columbia. Det skal etter hvert vise seg at skattejakten har forbindelse til hendelsene i Oslo.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.