Her vil jeg legge ut hvilke bøker jeg planlegger å lese hver enkelt måned. I ettertid legger jeg ut link til omtalene. Det kan fungere både som lesetips og som grunnlag for diskusjon i facebookgruppa vår om flere vil lese en eller flere av de samme bøkene den samme måneden.

Rekkefølgen bestemmer jeg tilfeldig ut fra det jeg føler for. Det kan også være at jeg bytter ut en bok eller to om den ikke fenger akkurat da eller om  jeg oppdager en bok som er så spennende at den må "snike" i køen. Det kan også hende at jeg rekker å lese flere bøker enn planlagt.

 

November 2019

  • Anne Lise Johannessen

Det har kommet veldig mange bra bøker i det siste. Jeg har lagt meg på et mål på 8 bøker pr måned for å prøve å være realistisk - så det er vanskelig å velge. Det er ikke noe hemmelighet at favorittsjangeren min er krim, men jeg prøvd å variere litt på sjanger.

Les mer: November 2019

Oktober 2019

  • Anne Lise Johannessen

Jeg ble tipset om å lage meg en leseplan, så det har jeg prøvd på nå. Jeg har prøvd å variere litt på sjangere, og så har jeg forsøkt å få med alle forlagene som jeg har liggende bøker fra.

Klarte jeg målet? Det kan du se her.

Les mer: Oktober 2019

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.