• Anne Lise Johannessen

Vinn inngangsbilletter til spa (Vinner trukket)

Da er det klart for en ny konkurranse. Denne gangen kan du vinne inngangsbilletter for to personer til Farris Bad. Farris Bad er et spaanlegg med mange forskjellige badstuer og basseng som ligger i Larvik.

Billettene gjelder en valgfri dag fra mandag til torsdag og de må brukes i løpet av 2017. En vinner vil bli tilfeldig trukket torsdag, 31. august kl 22.00.

Det du må gjøre for å delta i trekningen er å bli med i Facebookgruppen vår og skrive i dette innlegget hvem du vil ta med deg og hvorfor akkurat dere bør vinne.

Del gjerne innlegget, og husk at om du får den du vil ha med til å gjøre det samme - så har du dobbel sjanse til å vinne :)

Les gjerne artikkelen vi lagde om Farris Bad i 2015

 

Vi gjør oppmerksom på at premien består av inngangsbilletter til spa på dagtid. Reise og evt. overnatting må dekkes selv av den enkelte.

For dere som evt ikke kjenner til dette anlegget, så er dette det de sier om seg selv:

Vi er Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann når du besøker oss.

Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i vår kildevannsgrotte – næringsrikt, helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til Farris Bad.

Vårt spa har fokus på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger. Her vil du finne ytre og indre ro. Besøk noen av våre 19 behandlingsrom der vi tilbyr alt fra klassiske massasjer til Hamam og Rhassoul.

Kneips metode er vårt mantra. Vi ønsker at du skal oppleve det varme og det kalde element. Ved å kombinere varme badstuer, steambad og basseng, med kalde isfontener, dusjer og kaldkulp, vil du oppnå en forebyggende og helsebringende effekt. Opplev ekte isbad i fjorden om vinteren eller havsbad resten av året.

 

Da er vinneren trukket... og den heldige ble:
:
:
:
:
:
:
:
:
Camilla Bøe Nilsen. Gratulerer!

 

Anbefalte krimbøker:

Tiden leger ingen sår (Ingrid Berglund)

Isabell Larsen blir funnet brutalt myrdet i sitt hjem i 1996, og ektemannen dømmes for ugjerningen. Når Guttorm slipper ut fra fengselet tretten år senere, fatter journalisten Joakim Oppegård interesse for det gamle familiedramaet.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.