• Anne Lise Johannessen

Hekling til barnerommet

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Boken inneholder enkle oppskrifter på fargeglade og morsomme figurer som barna vil elske. Gjør barnerommet sprekt med vimpler, tøffe puter, kurver, kosedyr og andre herlige figurer.

Kan du ikke hekle fra før, så kan du lære det nå. Boken inneholder både hekleskole med trinn-for-trinn-forklaringer og linker til instruksjonsvideoer som viser deg grundig alt du trenger å kunne.

Hvis du er på utkikk etter en gave til den kreative og skaperlystne, eller selv kjenner at du har lyst til å lære å hekle – da har du funnet den rette boken.


Forfatter: Vibeke Fantoft Magnesen
Forlag: Press Forlag
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 157
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Fin hekleskole i begynnelse av boka. Forfatteren sier at hun selv ikke kunne hekle - helt til hun fant en introduksjonsvideo på nett. Da hadde hun plutselig heklet en apekatt. Så kanskje det er håp for oss som ikke kan det!

Uansett mange søte kosedyr finner du oppskrift på her. Og jeg er sikker på at om du skulle bestemme deg for å prøve noen av oppskriftene her, så vil mottakeren helt klart sette pris på gaven!


Om forfatteren:
Vibeke Fantoft Magnesen er født og oppvokst i Bergen. Her bor hun sammen med mann, sønn og hund. Hun jobber til daglig som sykepleier ved Haukeland universitetssykehus. Tidligere har hun utgitt boken 
Hekling til småfolk (2015).

Anbefalte krimbøker:

Bare du som passer på

Handlingen i denne boka utspiller seg i Bø i Telemark - noe som er spesielt artig, da vi har bodd der i forbindelse med studier. Dette gjør at jeg kjenner meg igjen i beskrivelsene og kan se stedene for meg.

Tom Moen er vidoejournalist i NRK. Etter en ulykke blir han presset til å dra til Bø i Telemark for å utføre et oppdrag for SORG - en spesialenhet for overvåking av reaksjonære grupper. Oppgaven er å overvåke tre menn fra Syria som er mulige terrorister.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.