Skip to main content

Trippel easel card

  • Elisabeth Hatlen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

I dag er det jeg: DT-Elisabeth, som står for tutorialen. Jeg har fått utlevert digi fra The paper shelter. Motivet mitt heter: Moving in together. Temaet denne gang, var å bli inspirert av den i teamet som er etter oss i alfabetet. Det ble for min del DT-Elisabeth Tveit. Jeg har valgt å lage ett trippel easel card.

Denne gagen ønsker jeg å fokusere på de herlige motivene til The paper shelter. Når du kjøper en digi fra the paper shelter, følger det med mer enn bare en vanlig digi. Her kommer også motivet ferdig fargelagt, bakgrunn ferdig fargelagt, og motiv på bakgrunn ferdig fargelagt. Liker du ikke å fargelegge er the paper shelter mitt i blinken. Og selvfølgelig passer det for de som ønsker å fargelegge. Jeg valgt å bruke de ferdig fargelagte motivene på dagens kort.


Jeg har denne gangen laget ett trippelt easel card. Kortet er langt og smalt 30*10 cm når det er lukket sammen.

Hvordan lage kortet: Ta ett ark og skjær til i 30*20 cm. Preg arket på langs ved 10 cm. Da får du ett ark som er 30*10 cm brettet sammen. Skjær opp ene siden inn til pregekanten på 10 og 20 cm. Da har du ett kort som er 30*10 i bunnen og 3 «flapper» som er 10*10 oppå.

Disse «flappene» skal nå preges på skrå. Lag så 3 biter som er 10*10 cm. De skal limes på de 3 flappene, på den delen som står ned mot arket, sånn at de står opp når det er åpent. Da er det tid for pynting og mer papir etter ønske. I forkant av kortet, må du he noe som kan støtte opp de små kortene. Her har jeg brukt blonde og papir. Du kan bruke sommerfugler, blomster, bling, osv. Det du måtte ønske å bruke.

Jeg har brukt de ferdig fargelagte motivene, som fulgte med digien. Bakgrunnen og motivet på bakgrunn. På de bildene med bare bakgrunn har jeg stemplet noen tekster som jeg syntes passet bra til det å skulle flytte sammen. Pyntet med litt blomster og bling.

 

Materialliste:

Digi fra The paper shelter
Papir fra Maja design
Stempel
Blomster
Bling
Blonde

Ønsker deg en flott dag videre.

Klem DT- Elisabeth

 

 

Motiv: The Paper Shelter

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene