Skip to main content

Art Journals

  • Rita Krogsund
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Hei igjen, da er det min tur til en tutorial, oppgaven var å lage noe annet enn et kort, så da tenkte jeg å pimpe opp en av mine art journals. Denne gangen er motivet fra The Paper Shelter og de har tonnevis med nydelige digis, paper packs, tags og mye moro digitalt, her er det lett å bli fristet.

Motivet jeg har brukt denne gangen heter «wrapped in Cotton wool» og er et sjarmerende og søtt bilde spesielt til katte-mennesker, du finner det her.

 

Jeg startet selvfølgelig med å fargelegge motivet, på akvarellpapir fordi jeg ville bruke mine nyinnkjøpte Lyra akvarelltusjer. Her tegnet jeg med tusj rett på papiret og dro fargen ut med en vann-pensel. Jeg brukte flere lag for å skape dybde og skygger i motivet. Og når jeg først var i gang så lagde jeg 2 stk, greit å kunne velge. Jeg gikk for den med lyst hår - og så fant jeg litt papir og stæsj som matchet motivet.

Neste steg var å grunne forsiden og der brukte jeg Gesso og klinte på til jeg var fornøyd med struktur og dekning. Når dette var tørt så limte jeg på papir og annet stæsj til jeg var fornøyd.

 

Og her startet en ny idé å ta form- og plutselig hadde alt fått en fin, hvit farge, akrylmaling og Gesso denne gangen. Jeg limte på noen selvlagde blomster og en hamptråd, og jeg synes det ble så bra, nå var det bare å montere på motivet og så er boka ferdig.

Til slutt vil jeg si at i mixed media er alt lov, bruk hva du har, det er lett å sette eget preg og bli skikkelig personlig med f.eks. en gave.  Og dersom noe går galt er det bare å fortsette til du er fornøyd.

Takk for meg for denne gang, og takk til Hverdagsnett og Anne-Lise som gjør en fantastisk jobb med denne siden. Tusen takk.

 

 

Motiv: The Paper Shelter

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene