Skip to main content

Monokromt i rosa

  • Nina Bigum Udnesseter
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har laget mitt første kort for barnemix.no. Scrapbooking er en hobby jeg koser meg veldig over å drive med. Jeg var veldig spent på hvilket digitalt stempel jeg skulle få. Lykken var stor da jeg fikk dette nydelige digitale stemplet fra Lacy sunshine. Det var ekstra moro at motivet passer veldig godt til meg. I tillegg til scrapbooking liker jeg å lese og jeg jobber med barn og bøker. Det kunne ikke blitt bedre. Motivasjonen for å komme i gang var der med en gang.


Kortet er fargelagt og satt sammen med farger ton i ton. Jeg fant fort ut at jeg ville bruke rosa fargetoner. Rosa er og blir min favorittfarge. Jeg plukket fram mange søte rosa ark for å se hvilke som kunne matche. Det var moro å finne fram Promakertusjene mine til fargeleggingen og jeg prøvde meg fram med hvilke rosatoner jeg skulle bruke. Det ble to runder før jeg så meg fornøyd med fargeleggingen. Motivet er stemplet med Memento svart stempel på ark fra Letraset. Jeg har stanset ut motivet med Spellbinders Labels Eight nest største dies.

Jeg har brukt rosa kartong fra en Panduro blokk som heter Textured Cardstock, og valgte et rosa mønsterark fra Pion til å ha under motivet. På høyre side limte jeg en lekker rosa blonde (ukjent)

Motivet passer perfekt til rammen fra Spellbinders Decorative Labels Eight største dies. Kantene valgte jeg å svertet med Distress Ink tea dye. Jeg stanset ut noen fine vimpler fra La-la land dies som jeg har satt på høyre side. Jeg brukte stripete rosa papir fra Recycle Amore til vimplene.

På venstre side har jeg dekorert med rosa roser fra Prima Flowers. Nederst har jeg satt en lekker rosa blondekant med netting kjøpt på Bikuben. Under rosene har jeg stanset ut lyserosa hjerteblader fra en Magnolia dies. I tillegg har jeg pyntet med rosa pynt fra Kort og godt.

På høyre side valgte jeg å sette på tre søte rosa knapper kjøpt på Panduro I tillegg stemplet jeg et «Til deg fra meg» (ukjent stempel lånt av en venninne) i hjørnet. Jeg fant et hjerte i en Tildablokk. Det er koselig å pynte opp litt ekstra så jeg tok med en liten sølvfarget sommerfugl (ukjent) og noen rosa sommerfugler fra Pion. På toppen limte jeg en søt roseblondekant (Bikuben)

På innsiden av kortet har jeg brukt den samme blonden som jeg limte under motivet på forsiden. I tillegg har jeg brukt mer av det stripete papiret fra Recycle Amore. Jeg satt inn en ramme med den minste diesen fra Decorative labels Eight. I tillegg har jeg stempelet noen fine ord med et North Star stamps stempel og stemplet bøker med et Magnolia stempel.

På Lacy sunshine motivet tok jeg også på litt glitter fra Stickles Cotton Candy. Den siste pynten jeg limte inn var et glitterhjerte (ukjent) og et hjerte med sløyfe fra bånd (Bikuben). Hjertet er stanset ut fra en Magnolia dies.

 

Promaker tusjer jeg har brukt:

Blender
Hud: Blush -satin
Øyne: Artic blue
Hår: Tan - Sandstone -satin
Klærne: Dusky rose – Pale pink
Bøkene: Baby pink – Pale pink – Coctail pink – Varm grey 1

 

Mønsterark: Pion, Recycle Amore

Dies: Magnolia – Lala land - Spellbinders

 

Pynt:

  • Prima flowers rosa roser
  • Pion sommerfugler fra utklippsark
  • Knapper fra Panduro
  • Tilda utklippshjerte
  • Rosa pynt fra kort og godt
  • Blonder fra Bikuben og en ukjent
  • Rosa glitterhjerte – ukjent

Motiv: Lacy sunshine

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene