Skip to main content

Monokromt i brunt

  • Gro Hansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Utfordringen som DT denne gangen var å lage et kort eller lignende med et Digi stempel fra Lacy Sunshine som heter Atum Wind Rory i Monochromatic.

Jeg printet ut stempelet på PCP og fant frem alle mine Copic’s i E-gruppen, plukket ut de jeg kunne tenke meg å bruke og begynte med å lage en fargepalett med disse. Jeg fant så ut hvilke jeg ville bruke. Så begynte jeg å fargelegge motivet, men ble ikke helt fornøyd med fargevalget der. Jeg begynte på nytt med andre farger innen E-gruppen, en kombinasjon jeg hadde brukt på et monokromt kort tidligere som jeg syntes ble fint, så nå ble jeg veldig fornøyd.

Jeg klippet ut bildet og svertet kanten med Distress Ink – Vintage photo. Så var det å finne frem de arkene man vil bruke. Som vanlig tar dette lang tid, da det er masse fint og mye å velge i. Jeg fant ut at jeg ville ha en kortstamme i Kraft utførsel som passer veldig bra til det ferdige motivet. De andre arkene fant jeg i blokken fra Maja Design.

Så kuttet jeg ut en ramme av Spellbinders Nestabilities og brukte også innsiden til å ha et mønsterark, hvor jeg limte det ferdig fargede motivet på. Svertet alle kanter av arkene med Distress Ink. – Vintage photo.

Her er kortet ferdig montert og pyntet.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Fargene jeg har brukt er:

Hud: E50, 51, 53, 55
Hår: E40, 43, 44
Øyne: E51, 53, 55
Sko: E41, 43, 44
Bukse, Blader, Lue: E50, 51, 53, 55
Genser: E40, 41, 43
Stubbe: E40, 41, 43, 44

 

Mønsterark: Maja Design – Julen er her. + Joy Craft’s 300 gr kraftkartong

Dies: Spellbinders Nestabilities – Decorative Label 8, nr. 2

Pynt: Div. som jeg ikke kjenner leverandør. Perler fra Papirdesign og Doily fra Melissa Frances.

Stempel: Hurra for deg! fra Norsk Stempelblad AS, 31B

 

 

- Gro H. -

 

Motiv: Lacy sunshine

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene