Skip to main content

Sommerfugler

  • Marianne Iversen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne måneden fikk jeg velge et motiv fra Stitchy Bear. Det var et vanskelig valg, men til slutt falt jeg for Butterfly scent. Grunnen til at jeg valgte dette motivet var fordi jeg ønsket noe som var allsidig og kunne brukes til mange ting. Ja, også liker jeg sommerfugler ;)

Temaet for denne månedens prosjekt var hjerter. Jeg hadde en idé om å lage et veldig enkelt kort med fokus på fargeleggingen, og funderte derfor en del før jeg fant ut hvordan jeg skulle gjør det med hjertene. Men til slutt fikk jeg da plassert noen små hjerter på kortet.

Jeg begynte prosjektet med å lysne stempelet (printe det ut med svakere linjer), fordi jeg ønsket å prøve meg på "no-lines" fargelegging. Printet på egnet papir til å fargelegge og fant fram noen copicstusjer i de fargene jeg hadde lyst på. Gikk for solsikke-lignende farger på blomsten, og en blåvinge-lingende farge på sommerfuglen. Dette er tusjene jeg valgte:


Sommerfuglvinger: BG000, 01, 02, 05
Sommerfuglkropp: W1, 2, 4
Blomsterknopp: YR07, R5
Blomsterblader: Y15, 38, YR04
Stilk: G82, 94, 99

I tillegg fant jeg ut at jeg ville farge kantene med farger som lignet. Til dette valgte jeg å bruke distres markers. Jeg bruke disse fargene:

Sommerfuglvinger: Salty ocean
Sommerfuglkropp: Iced spruce
Blomsterknopp: Ripe persimmon og Festive berries
Blomsterblader: Ripe persimmon
Stilk: Walnut stain

Under ser dere bilder av fargene jeg har brukt på de forskjellige detaljene.


Jeg har brukt glossy accent på blomsterknoppen og clear wink of stella på sommerfuglen.

Arket kuttet jeg til en passende størrelse og distresset kantene med Salty ocean før jeg limte det på en lyseblå kortbase. Teksten, "Let your heart bloom", stemplet jeg også med salty ocean. Og hjertene, de fargela jeg med BG000 og 01 (tror jeg), la på glossy accent og limte på fra nederst til venstre og opp til øverste høyre hjørne.


Det var alt som skulle til for å lage dette kortet ;)

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene