Skip to main content

Vintage bryllupskort

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Først vil jeg bare si tusen takk for at jeg får lov til og være med som gjestedesigner på denne fantastiske siden. Så håper jeg at jeg lever opp til oppgaven med å inspirere dere. Jeg har en tendens til å lage enkle kort, med lite pynt. Forrige helg var jeg så heldig at jeg scrappet med Linda Hjemgård. Så nå har jeg lært meg noe jeg aldri har mestret før. Nemlig stilen vintage. Så derfor tenke jeg at jeg nå skal dele den med dere.


Jeg hadde oppfattet at stilen vintage skulle være brunt og rufsete. Men det er jo helt feil. Du kan bruke hvilke farger du vil. Så lenge du rufser og sverter kantene, krøller arkene, og får det til å se gammelt ut.

Utgangspunktet for kortet var dette fantastiske digitale arket fra Lulu Design og dette arket fra KarisaGraphic.


Hvordan gikk jeg fram?

Først startet jeg med og rufse absolutt alle paneler og deretter svertet jeg de med vintage photo::


Jeg bruker seam binding som bånd, da jeg kan farge de i akkurat den fargen jeg vil. Her har jeg brukt fargen Creme de Chocolat. Jeg sprayer på vann så fargen. Blir fargen for sterk skyller du den bare litt under vann. Resultatet ser du på noen bilder under her.

 

Noen blomster må vi vel også ha, så da har jeg skjært ut disse her fra Memory box. Og svertet de med vintage photo i kantene. Det lønner seg og sverte de, før du ruller de sammen.


Og her ser du alt jeg har svertet rufset, og krøllet sammen for og sette sammen et kort. Etter at jeg har krøllet papiret til en ball og brettet det ut igjen, tar jeg forsiktig på litt vintage photo slik at alle brettene får litt mørkere farge. På det ene panelet har jeg limt på en dekorativ border laget med en punch fra EK success kalt Interwined Arches.

Alle målene nedenfor er i inches.

Basen er 6 x 6. Det beige panelet er 5.75 x 5.75. Det grønne panelet er 5.5 x 5.5. Det rosa panelet er 4 x 4.75. Så kommer det et beige på 3.5 x 4.5. Og bildet er kuttet ned til 3.25 x 4.25.

 

Og da er det bare og montere det sammen, og her er slik jeg har valgt og montere det. Og prikken over ièn er jo selvfølgelig litt pearl pen. Laget litt perler inne i blomstene, ved bildet og i et av hjørnene. Bandt båndet til en stor sløyfe med fire løkker. Tok jute tråden og bandt en charms til den og band så hele den til sløyfen.


Jeg ble ganske så fornøyd, også håper jeg at jeg har inspirert akkurat deg til og prøve deg på denne stilen.


Les mer om månedens sponsorer her.

Motiv: Lulu Design Art

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene