Skip to main content

Bryllupskort

  • Anne-Elisabeth Helland Knappskog
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg starter med ett litt stivt 12x12 ark som jeg deler i to. Den ene delen brettes midt på, så brettes den ene delen midt på en gang til - inn mot midten av kortet Den andre delen av 12x12 arket deles i to og skal pyntes. Denne limes på som forside.

Jeg legger kortet med bretten fra meg og den delen som jeg brettet i to opp. Jeg pyntet så innsiden med mønsterark. Innsiden på brettearket pyntetet jeg med to paneler med mønsterark slik at delen kan brettes. På skrivefeltet har jeg brukt en dies fra Spellbinders.

Etterpå pyntet jeg den delen som skal være forside. Jeg limte den på den nederste delen av kortet som jeg brettet inn mot midten Lim tok jeg kun på den nederste delen og la så forsiden kant-i-kant helt nederst sammen med delen med lim på.

Her er bilde av forsiden av bryllupskortet. Jeg har brukt dette nydelige Digitale motivet fra LULU Design Art som selges digitale klippeark.


Jeg håper at dere skjønner forklaringen min Det er første gang jeg har prøvd meg på en tutorial.

 

Klem fra Anne-Elisabeth (Gjestedesigner på Barnemix i mars)

Motiv: Lulu Design Art

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene