Skip to main content

Pynt en eggekartong

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har pyntet en kartong med sjokolade-egg til påske :) Disse sjokolade-eggene er bare kjempegode!! Kanskje bra at de ikke er å få kjøpt hele året... ;) Siden sponsoren vår denne gangen er Aurora Wings, har jeg brukt ett søtt stempelet derfra.

Regner med at alle vet hva jeg mener med disse kartongene, men jeg startet altså med denne kartongen du ser til høyre.

Jeg har bare brukt kartongen som den er uten noen form for maling, men har brukt mønsterpapir og dies underst. Først stempelet, som ble sånn her med mine Promakere.


Fargene jeg har brukt er:

Hud: ivory, blush, dusky pink og pastel pink
Blomster: Lavender, lilac, spring lilac og sugar plum
Blader: Olive green, marsh green og pressed leaf
Hår og "skjørt": Mustard, pastel yellow og daffodill bloom
Glitter her og der :)


Jeg synes hun passet veldig godt inn på kartongen min, jeg :)

Her er brukt masse blomster i vårfarger, både utstansa og andre.. Er det vår, så er det vår og er det påske, så er det påske!!

Papirene jeg har brukt er fra Graphic 45. De er bare fantastisk nydelige :) Har pyntet med en seambinding-sløyfe og tag og charms ved åpningen:)Jeg limte også på et håndtak på hver side... Er veldig svak for disse på mine prosjekter...Jeg limte en firkantet kakeserviett inni med et lite påskemotiv.. Uppsann!! Der var det allerede forsvunnet et egg....... namnam...Løp og kjøp deg en, du også, og sett igang med saks, lim og papir, så kanskje noen blir ekstra glad for at nettopp DU finns denne påsken!


Kjempegod påske ønskes alle fra meg,
Synnøve


Motiv: Aurora Wings

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene