Skip to main content

Kort med lomme

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen har jeg lyst til å vise dere et helt fantastisk stempel fra Dr.Digi. Han heter Videogame Vince og kommer til å bli brukt på mange kort her i huset. Kvaliteten på stemplet er også veldig godt. Sterke kraftige streker akkurat slik jeg liker det. Og ingen hakkete kanter. Så at det blir flere stempler på meg fra denne produsenten etter hvert er det ingen tvil om.

Er han ikke helt fantastisk? Papiret jeg har brukt er fra Bo Bunny sin Welcome home collection. Bokstaver og tall er skrevet ut på min ecraft.

Og hva gir man en spilleglad gutt som fyller 16 år? Gavekort er vel det som passer best, da det er nesten umulig og gjøre denne aldersgruppen fornøyd *flirer* Så da har jeg tatt min notch die og laget klaffer til og sette inn gavekort.

Og under gavekortet måtte jeg jo «gjemme» en gratulerer med dagen hilsen. Små overraskelser som gjør kortet enda mer morsomt. Og billett formen har jeg laget ved å bruke We R Memory Keepers Corner chopper.

Også er det sikkert noen av dere som lurer på teksten på forsiden av kortet.. For hva står w00t for…?

Vel, det er et gamer utrykk, og betyr glede. De bruker det visstnok ofte når de overvinner noen, slår noen ned i loppakassa også videre.. *ler* Så istedenfor og si herlig, flott og slikt som vi andre sier så skriver de w00t.

 

Motivet er malt med distress i disse fargene:

Hud: Tattered rose + tattered rose og vintage photo i en egen blanding.
Hår: Tea dye + Brushed corderoy
T-shirt: Weathered wood
Truse_ Peeled paint + Weathered wood + forrest moss
Stol: Walnut stain
Skyggene på bakken er black soot, og rundt motivet har jeg brukt Weathered wood.

 

Lena_J

 

Motiv: Doctor Digi House of Stamps

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene