Skip to main content

Mokkabønner

  • Lisbet Fagerli
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gang har jeg fått velge fritt blant alle digitale stemplene til Stitchy stamps. Valget mitt ble : Sunday School. Jeg valgte å dekorere en eske med Mokkabønner, en sjokolade som jeg tror må sies er min families favoritt. Jeg gjorde det enkelt ved rett og slett å lage ett hylster som jeg puttet esken inni. Endene på esken malte jeg hvite.

Jeg begynte med å måle opp esken for å få riktige mål på hylsteret mitt:

Jeg skar en 12x12 Bazzil kartong i en remse på 6 1/8, og begholdt lengden. Jeg fant så frem scoreboardét fra Martha Stewart. Scorte remsen på bredden i Inches. 1 1/8 , 4 1/8 , 1 1/8, 4 1/8 den siste delen ble scoret på 7/8 deler. I cm blir målene 2,9 cm og 10,4 cm. Bredden på remsen 15,5 cm.

Slik ser den ut ferdig scoret. Så setter jeg en dobbeltsidig teip på baksiden av den første kanten vi scoret og limer den på yttersiden av den sist scorte kanten. Da var selve hylsteret ferdig og så er det pynting.

Deretter skrev jeg ut stempelet på akvarellpapir og fargeleggla det med Lyra akvarellstifter. Jeg fant frem mønsterpapir som skal limes på hylsteret og skjærte det i passende størrelse. Det er en smaksak hvor mye av kartongen man vil at synes, så der har jeg ingen mål. For å få litt mykere kanter svertet jeg alle kantene både mønsterpapir og stempelet med Distress Ink fargen Chipped sapphire.

På denne esken har jeg bestemt meg for å bruke chippord snøfnugg som jeg skal embosse. De maler jeg hvite, så stempler jeg med Distress embossing Ink og strør pulver over. Jeg har brukt noe som heter Embossing tinsel snowflak som er ett Ranger produkt.


Da er det bare å begynne å lime på papir og pynt. Snøfnuggene limte jeg sammen med 3D-puter for å få litt mer dybde i pynten.


Jeg har brukt litt osteklut under snøfnuggene før jeg limte de på esken.

Snøfnuggene er fra Maya Road, Hvit julestjerne fra Wild Orchid Craft, God jul stempelet er fra Storyteller, det er stemplet i samme farge som jeg brukte til sverting av kantene. Pong-pong-blonden er av ukjent opphav. Stjernene er noe jeg kjøpte på en bokhandel for mange år siden. Mønsterpapiret er fra Lili of the Valley - Frosty Christmas. Engelen er fra Nille.

 

 

Motiv: Stichy Bear

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene