Skip to main content

Kort med tag

  • Anita Sæterdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Det er ingen sak å lage fine kort, når en har så fine stempel å leke med. Jeg har nå brukt trykket '3 Faces of Eve' fra Stitchy Bear. Jeg må inrømme at jeg farget alle 3 (med promarkere) før jeg valgte hvilke jeg ville lage kort med.


Fremgangsmåte:

Stemplene ble printet ut litt store, noe som gav føringer for størrelsen på kortet. Jeg valgte å lage et posekort. Først velger jeg ut hvilke ark jeg vil bruke, og kuttet dem i målene: Basil: 19,5*11,5 og Mønsterark: 17,5*11.Posen og arkene ble punchet med MS Deep edge. (Har du en smaler punch må du bruke målene 20*11,5 og 19*11,5).

Så finner jeg frem pynt som passer. Bak motivet er det en serviett, en fjær og polergarn. Disse limes sammen med stempelet på toppen. Blonder, slikebånd og perler blir limt rett på kortet, og servietten med motivet oppå den igjen. Deretter er det bare å pynte med blomster og stempeltrykk.

Baksiden blir pyntet litt enkelt, med et hjerte og blomst som fokuspunkt. Jeg limer sammen sidene på posen, slik at den ikke åpner seg.

Taggen inne i kortet måler 21*10,5 og inneholder et skrivefelt, en diecut og en blomst «til håndtak». Den er festet på en sirkel av Bazill og mønsterark.

Et lite obs her: Pga. måten posen er brettet på, vil bunnen lage en kortere innerpose på ene siden - så sjekk hvor langt det er til bunnen før du lager taggen. Hvis ikke kan du ende opp med en alt for lang tagg.Materialer:

Papirpose – Panduro
Ark – Bazill, Vibeke Spigseth, Magic Christmas (Panduro)
Blonder/perlekjede – Ebay
Silkeband – Stoff og Stil
Stempel - Kort og godt
Polergarn – Biltema
Pynt i hjørnene – Nille
Blomster – Wild Orchid Craft.
Dies – Spellbinders
Puncher – Martha StewartFarger:

Hår: Burnt Sienna, Chesnut, Terracotta og Ginger.
Hud: Coral, Sunkissed pink, Blush, Pale Pink til kinn, Antique Pink og Pale Pink til munn.

 

 

Motiv: Stichy Bear

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene