Skip to main content

Bamsejul

  • Elisabeth Brun Myren
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Et nusselig par bamser fra StampArt var stempelet jeg skulle lage noe med denne gangen, og utfordringa lå i at det skulle være et julekort som ikke var rødt eller grønt! Bamsene ”Christmas Smoochie Bears” er printet ut på Letraset papir og fargelagt med Promarkere, med hovedvekt på lyseblått og rosa.

 

Fargene jeg har brukt er:

Bamser: Tan, Putty, Almond
Hans klær: Cornflower, Denim Blue, Pastel Blue
Hennes klær: Rose Pink, Blossom, Pale Pink
Pels: Cool Grey 1 + hvit gel roller


Denne gangen fikk mønsteret på dekorpapiret jeg ønsket å bruke bestemme hvilken fasong det ble på kortet! Jeg syns det mørke blå papiret med kremhvit ”broderi” var så vakkert, så jeg ville at mest mulig av mønsteret skulle komme frem.


Dermed ble det et ganske stort ”tag kort” uten fast lukning. Jeg brukte punch rundt hele toppen av trekanten, distresset (”rufset til”) kantene på de to dekorpapirene uten å sverte kantene denne gangen. Små tekststempler la jeg i en bølge på akrylklossen for å gjøre dem litt mer interessante før jeg stemplet med svart. Lommen til tagen er laget av vellum, for at hele mønsteret skal komme fram. Rundt litt av kantene festet jeg bånd med små ”baller” (som jeg syns ligner litt på snøballer, slik som prikkene på dekorpapiret..) og to hvite julestjerner med hvert sitt grønne blad ble eneste andre pynten, i tillegg til ubleket bånd i tagen.

 

 

På skrivesiden av tagen har jeg tegnet en ujevn linje rundt kanten og ”juleklemmer” litt tilfeldig.

 

Materialene jeg har brukt er:

Dekorpapir: Donna Salazar ”Kiss the Cook” (blå ark) og Farm House Paper Company ”Where ideas take root” (beige med snøkrystaller).
Tekststempler: Norsk Stempelblad
Kantpunch: Søstrene Grene
Blomster: I am Roses
Blader: Kort og Godt

Sammenbrettet ser kortet slik ut:

 

Motiv: StampArt Design

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene