Skip to main content

Et stykke kake?

  • Agneta Kolflaath Kajander
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Små, søte kakestykker laget som en boks. Dette er søte små julegaver der man kan legge i alt fra gavekort, penger, sjokolade, smykker eller annet smått. Man kan også lage disse i den størrelsen man måtte ønske. Bildene er fra High Tea Design som tilbys som en freebie på Barnemix akkurat nå.

Fremgangsmåte:

Det er viktig at størrelsesforholdet er 2:1. Dette er en ganske liten eske. Kutt arket i størrelse 8"x4". Score på midten på langsiden på 4". Merk av midten på den korte siden (2"). Legg så arket på skrå slik at midten på kortsiden møter der du har scoret på 4". Score mellom disse punktene slik at du får en diamantform i midten til slutt. Brett inn trekantene slik at det blir som en tredimensjonal kake. Ta hull på begge sidene av boksen og tre bånd gjennom for å lukke kaken sammen.

Pynt etter ønske :-) Jeg har pyntet med små bilder fra High Tea Design sin Julepyssel.

Jeg har brukt ulike punchere for å lage flere lag og satt på en Epoxy Pebble Stikker for å fremheve motivet litt ekstra til slutt.

 

Lykke til!

Agneta Kajander

 

Motiv: High Tea Design

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene