Skip to main content

Lag din egen bakgrunn

  • Tina-Mari Dalsrud
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Da var det igjen tur for en tutorial, denne gangen med et utrolig kult motiv fra Simply Betty stamps. Fordi motivet var så detaljert ønsket jeg å holde resten av prosjektet reint uten for mye detaljer. Når motivet er så detaljert som dette er det lett at det blir litt rotete og borte om man legger på mye pynt og dill i tillegg til alle detaljene på motivet. Valget falt derfor på å lage meg en ny ønskeliste bok. Det er stadig ting jeg bare *MÅ HA* av stempler, maling, stasj osv.. Da er det veldig greit å skrive det ned når du ser det sånn at neste gang du skal handle vet du hva du skal ha.

Jeg har som vanlig fargelagt med copic, og tutorialen blir lage bakgrunn med tusjer(selv om jeg har brukt copic trenger man ikke det). Jeg pleier vanligvis ikke lage bakgrunner men følte dette bilde ble veldig halvferdig om jeg ikke gjorde det så det ble en utfordring for meg også.

Fargene jeg har brukt er C9, B39, B37, B34, B32 pluss Y000 Dette er en blå kombo som blir ganske mørk og C9 er en kald grå som hjelper det til å bli enda mørkere. Her bør det legges et ark under som er større enn prosjektet. Deretter brukte jeg den brede tuppen med C9 øverst på himmelen for å få det skikkelig mørkt. Gikk så over C9 med B39 og da tok jeg også feltene lenger ned på bilde samt at jeg la litt ekstra blått der jeg ville ha den som skygge og selvsagt lenger ut enn C9. Sånn jobbet jeg meg innover, men passet på å ikke komme for nærme månen med disse 3 første mørke nyansene. Jeg la deretter b34 mot månen og deretter b32 helt innerst ved månen. Brukte y000 for å skape en illusjon av at månen lyste på himmelen. Jeg gikk over alt en gang til for å virkelig mette papiret med farge og få det mørkest mulig.

Deretter var det bare å finne en notatbok som passet og lime på. Jeg har brukt sølv kartong bak. Videre lager jeg ofte sløyfer av blonder uten å knyte de, og bare limer noe pynt oppå som jeg føler passer.

Følgende farger er brukt på motivet:

Mannen:
Hår/hud: C9,7,5,3,1
Klær: E39,37,34,33,31 og g99,yg99,97,95

Dama:
Hår: E18,15,13,11
Hud: E11,21,04,00,000
Topp: C9,7,5,3
Skjørt: g99,yg99,97,95
Fjell: c9,7,5

Det var alt fra meg denne gangen. Klemmer fra Tina-Mari

Motiv: Simply Betty

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene