Skip to main content

Notatbok

  • Marianne Iversen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg fikk utlevert motivet Amarantha Reading fra Simply Betty til dette prosjektet. Det er helt ulikt min egen stil, og jeg hadde store utfordringer med hvordan jeg skulle kunne gjøre dette til noe eget. Omsider fant jeg ut at jeg kunne bruke henne til forside på en notatblokk. Jeg endte derfor opp med å fargelegge motivet som vanlig med copics på perfect coloring paper, og klippet deretter ut essensen i motivet, nemlig selve Amarantha.Dette er fargene jeg har brukt:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 13
+ E93 i kinnene
+ R83 og 32 på leppene
+ B60 og 63 som øyeskygge

Hår: E41, 44, 47 og 49
Skjerf: R56, 59 og 89
Kjole: B60 og 63, BV13, 04 og 17
+ W0 og 2 til blonder - med Wink of Stella på
+ W7 og 9 til knapp – med svart stikkels på og glossy accent

Bok: E50, 51, 53, 57, 59
+ Distress Vintage Photo
+ Brun stikkels

Etter å ha klippet henne ut fant jeg fram noen ark. Bestemte meg til slutt for det stripete til å ha bak motivet, og et lilla ark som base. Kuttet den lilla til samme størrelse som notatboka, og det stripete til å være litt mindre. Dessverre fikk jeg kuttet det stripete feil, og måtte skjøte det sammen igjen… Fant da fram et mørkt rød/rosa papir som jeg kuttet i strimler og brukte til å kamuflere skjøten. Det stripete arket distresset jeg kantene på og svertet med distress old paper. Det lilla basearket svertet jeg med dusty concard, og de mørke rød/rosa papirstrimlene med vintage photo.

Deretter tok jeg en stamp and punch fra Martha Stewert med sommerfugl motiv. Brukte to av sommerfuglstemplene og stemplet vilkårlig bortover den tykkeste av de mørk rød/rosa papirstrimlene med versamark og embosset med clear embossingpulver. Brukte den tredje sommerfugl stempelet til å stemple på samme måte på tre sommerfugler som ble stanset ut med punchen. Da var det bare å montere alt. Brukte dobbeltsidig lim til å feste arkene, og tynne limputer til å montere det fargelagte motivet. Til de tre sommerfuglene brukte jeg litt Zig 2 way gluepen i midten av sommerfuglene, og noen små biter limputer på vingene.

Bakpå det lilla arket bestemte jeg meg for å lime på en liten bit av det samme mørk rød/rosa arket langs den ene siden. Til dette brukte jeg kraftig teip langs de tre yttersider, slik at den kunne fungere som lomme. Gjentok prosessen med å embosse sommerfugler tilfeldig oppover fra venstre nedre hjørne og opp til høyre øvre hjørne.

Det siste jeg gjorde var å lage hull langs hele den venstre siden av prosjektet, slik at det skulle passe inn den allerede innkjøpte notatblokken. Til dette brukte jeg min Clinch fra We R Memory Keepers. Måtte jobbe litt med hvor hullene skulle plasseres, så øvde meg på et vanlig copiark først. Da hullene var laget, var det bare å snike prosjektet inn i ringene på notatblokken og *vips* var den personlige forsiden til notatboken laget! J

Motiv: Simply Betty

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene