Skip to main content

Gaveboks

  • Tina-Mari Dalsrud
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Tilbake med et nytt bidrag, denne gangen er det Scrapper's Delights som er sponsor. De har veldig mange ulike digitale stempler og også noen digitale papirer. Jeg har i det siste fått litt dilla på stensiler, mister og stasj så var kanskje ingen stor overraskelse over over at det denne gangen ble akkurat dette! Jeg har valgt å lage en gaveboks, glemte desverre og ta bilder underveis men skal prøve å skrive så detaljert som mulig.
Steg 1: Finne deg en boks og velge farger - jeg har brukt en gammel boks til en samsung mobiltelefon og følgende sprayer: Dylusion white linen, crushed grape, melted chocolate og perfect pearls mists interference red.Steg 2: Grunne boksen med gesso. slik at ikke sprayene trekker inn i boksen men blender seg oppå. Her har jeg brukt en gesso fra søstrene grene, syntes denne funket fint, den er hvit og koster bare 39kr for 250ml.Steg 3: Jeg sprayet godt med white linen først. Deretter blendet jeg inn crushed grape, sprayet med vann og brukte varmepistol for å tørke det. Du trenger ikke det men det kan ta veldig lang tid å vente da det blir veldig vått.Steg 4: brukte stensil og søstrene grene sin modelling paste. her er bare å velge stensil etter eget ønske, jeg brukte en i papp fra faber castell. Sprayet så med interferrence red og tørket dette.Steg 5: brukte mønster stempel og stempel rulle for å lage litt mønster på boksen. Her brukte jeg distress ink vintage photo og sprayet med litt vann her og der for at det ikke skulle bli så kantete.Steg 6: spraye blonden slik jeg ville ha den.

Så er det bare å lime på ønsket pynt og stasj. Jeg har brukt rundt perlebånd 3mm og store blomster som jeg har sprayet med interferrnece red, og den mørkelilla blomsten er også sprayet med crushed grape for å få rette fargen. Her er bare fantasien som setter grenser.


Motivet er som alltid fargelagt med copic's og heter Hazel pixie og kan kjøpes her.

Fargelegging:

Hud: E21,11,04,00,000 og R20
Hår: E57, 43, 53, 50
Kjole: BV29,25,23,20
Vinger: BV29,25,23,20 og Rv99, 95,93,91
Gress: G28,29
Øyne: B39, B37, B34
Stein: C8.7,5,3

 Motiv: Scrapper's Delights

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene