Skip to main content

Monokromt kort

  • Anita Sæterdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg fikk et nydelig stempel fra Lacy Sunshine. Hun heter Emely Snow Prinsess, og har en helt fantastisk kjole. Jeg burde nok ha laget henne i en isblå farge, men har vært i en brun sone de siste dagene, så jeg fant frem ark og mine promarkers for å lage en brun drøm. Arkene kommer fra en blokk fra Enogreeting som heter Retro Style. Noen av arkene var litt vanskelig å bruke, men til denne typen prosjekter er den strålende, da en alltid finner ark som passer sammen.

Når jeg holder på med prosjekter så blir det ofte noen diecuts til overs, disse har jeg i en liten boks på arbeidsbordet mitt og roter i når jeg trenger noe spesielt. Denne gangen plukket jeg bare frem det som var brunt, og så hva jeg kunne bruke av det. Diesene som er brukt er fra Marianne Design, Spelbinders og punch fra Nellie Snellen.

Kortet har målene 6*6 tommer, 2 pynteark med en 1/4 og 2/4 tomme mindre er brukt, motivet er farget med promarker, limt på en bakgrunn i samme farge som basen og montert på puter for å få dimensjon.

Materialliste:
Stempel: Emely Snow Prinsess fra Lacy Sunshine
Ark – Basil, Enogreeting «retro style»
Dise/punch: Spelbinder, Marianne Design og Nellie Snellen
Blomster: Woc
Stempelpute- Rangers, Walnut Stain.
Fargelagt med promarkers.

Promarker
Hud: Coral, Sunkissed Pink, Blush, Antique Pink og Pastel Pink
Hår og bomsterHenna, Coca, Cinnamon, Tan
Kjole og Hatt: Umber, Burnt Sienna, Caramel, Sandstone

 

Motiv: Lacy sunshine

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene