Skip to main content

Gavepose til babyjente

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

 

Temaet for denne gangen var å ha med hjerter på prosjektet, og da tenkte jeg at det måtte enten bli noe romantisk, eller noe søtt :) Så da vi skulle velge motiv fra Stichy Bear, falt jeg pladask for denne søte bjørnen, Quilted Love med hjerter. Jeg ville lage noe annet enn kort denne gangen, så da falt valget på en gavepose til baby.

Posen jeg har brukt er en vanlig brun, tykk papirpose med lukkeklaff fra Panduro. Denne har jeg svertet alle kantene på.

Så har jeg begynt å fargelegge motivet med Promarker-tusjer, og ble sånn noenlunde fornøyd med resultatet etter 4 gangen :)

Da jeg hadde kjøpt så mye nydelig papir i rosafarger fra Maja Design, så ble gaveposen i de fargene, og med hjerter i rosa. Her har jeg limt på paneler i forskjellige rosa/bruntoner, et brunt bånd og blondekant laget med kantpunch fra Martha Stewart. Alle disse er svertet i kantene med svart. Så har jeg revet opp de ytterste kantene litt, og tegnet juksesøm med blyant.


Må prøve meg litt fram med pynten og motivet, før jeg limer det på... :)

 

Den søte bjørnen er limt på en rammedies med limputer. Og for å skape enda litt mer liv i motivet, limte jeg på en osteklut bak rammen. Jeg ville også ha med mer brunt, så jag limte på brune tags som jeg klistret tekst på i rosa. Er nok inne i en sugerørstim... :) Så det ble sugerør på dette prosjektet også, med hjerteflagg. Dette er en dies som jeg har klipt fra hverandre. Så har jeg pyntet med blomster, hjerter og hvite halvperler. De små rosa hjertene,og hjertene til bamsen, fikk litt glitter på seg også. Dette ble "framsiden" av gaveposen.

 

Baksiden på posen ble litt enklere, med en tag med tekst og plass til å skrive bak.

Har også brukt osteklut mellom papirene på tagen her. Samt hampetråd.

Tagen er kun festet til posen med en liten klype.

For å få lukket posen, har jeg limt små magneter i klaffen, og under papiret så den ikke synes når man åpner.

Er veldig glad i denne teksten på babyprosjekter :) Denne er skrevet og printet ut, og så skjært i strimler så den passet på tagen.

Materialliste :

♥ Brun papirpose med klaff og hull fra Panduro
♥ Mønsterpapir fra Maja Design, Kort og Godt og Pion
♥ Kantpuncher fra Martha Stewart
♥ Rammedies fra Spellbinder og flaggdies fra La-La Land
♥ Blomster fra Kort og Godt og Papirdesign
♥ Små hjerteknapper av ukjent merke, og hvite halvperler

 

Gaveposen var veldig morsom å lage, og håper det inspirerer andre :)

Scrappeklem fra Gunn Helene :)

 

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene