Skip to main content

"Trick and treat"-pose

  • Gro Hansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Utfordringen denne måneden er et digitalt stempel av Nikki Burnette som heter »ZOE». Dette motivet er også litt utenfor min komfort sone, så jeg har brukt mye tid og masse frem og tilbake i forhold til å bli sånn noenlunde fornøyd med resultatet. Oppgaven gikk ut på å bruke glitter, så da tenkte jeg at jeg ville lage noe annet enn et kort denne gangen.

Motivet er veldig Halloween inspirert, så jeg tenkte at jeg ville lage en pose til «trick and treat» da det nærmer seg slutten av oktober.


Jeg printet ut motivet på forskjellige ark og i forskjellige størrelser for å se hvilken variant jeg ville bruke. Om jeg skulle fargelegge det med Copics, Distress Markers eller div. fargeblyanter. Jeg ente opp med å velge papiret Copy Color 250 gr fra Staples og Prismacolor Premier fargeblyanter, sammen med luktfri «Low Odour Thinner» som man får kjøpt på Panduro. Jeg liker effekten man får når man går over motivet med thinner og tegnstubb.

 

Fargela motivet så godt jeg kunne og har brukt glitter penner der jeg syntes det passet. Ble ikke helt fornøyd, himmelen ble ikke slik jeg ville. Men etter mye flikking og diverse forbedringer ved bruk av noen blå Copic’s og den sort blyant til Prismacolor, ble resultatet sånn noenlunde.

 

Jeg har brukt dies fra GO KREATE #11 og kuttet ut rammer i forskjellige farger på min Cuttlebug maskin.

 

Jeg googlet Halloween background’s free, for å finne noen passende ark jeg kunne bruke som bakgrunn. Fant noen som jeg syntes passet og printet disse ut i riktig størrelse i forhold til posen. Fant også noen fine utklippsark som passet til Halloween som jeg printet og klippet ut for å lime på med 3D-puter. Jeg svertet alle kantene med Distress ink -Black soot for å få det til å se litt mere dystert ut. Limet alle delene sammen og skar et hakk i det største gresskaret på bakgrunnen og festet rammene ned i denne.

 

Jeg hadde kun hvite bånd, men fant ut at jeg kunne farge disse med Copic’s som matchet fargene jeg har brukt ellers. Da jeg var ferdig med posen, var jeg ikke helt fornøyd med den mest oransje fargen på en av rammene og fargen på båndene. Jeg tok da og gikk over med den sorte Prismacolor blyanten for å dempe ned fargene litt og la det se litt mer rustikk/skummelt/slitt/brukt (ikke vet jeg) ut. Ble mer fornøyd med helheten etter det. J

Her er Halloween posen ferdig

 

Jeg har brukt disse Prismacolor blyantene og Copic’s:

Hud: PC927 Light Peach, PC939 Peach, PC943 Burnt Ochre + PC930 Magenta
Hår: PC943 Burnt Ochre, PC944 Terra Cotta, PC997 Beige, PC930 Magenta
Gresskar: PC1002 Yellowed Orange, PC1003 Spanish Orange, PC918 Orange, PC943 Burnt Ochre, PC944 Terra Cotta
Klær/øyne/gress: PC911 Olive Green, PC1005 Lime Peel, PC912 Apple Green, PC908 Dark Green
Trær: PC943 Burnt Ochre, PC944 Terra Cotta, PC946 Dark Brown, PCP35 Black
Måne: PC997 Beige, PC1012 Jasmine, PC1034 Goldenrod
Ugle: PC997 Beige, PC1083 Putty Beige, PC946 Dark Brown
Himmel: PC904 Light Cerulean Blue, PC1027 Peacock Blue, PC902 Ultra Marien, B37-34-32 + PC935 Black

 

Glitter: Atouy Spica glitterpenner + ZIG wink of stella brush
Mønsterark: fra googel
Dies: GO KREATE FRAME #11
Gråpose: Darice, fra Paper Crafter, Gode Minner, Tønsberg
Bånd: Panduro, farget med Copi Y38, YR23 og YR68 + PC935 BLACK
Distress ink: Black soot

 

Dette var en utfordring som ble en liten nøtt for meg, da jeg ikke fikk det helt til i begynnelse. Men ble sånn noenlunde fornøyd. Håper dere ble inspirert til å prøve dere.

-Gro H-

 

Motiv: Nikki Burnette

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene