Skip to main content

Bruk av embossingfolder

  • Marianne Iversen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg fikk glede av begynne 2016 med det nydelige motivet Primerose Elf fra sponsoren Aurora Wings. Jeg begynte med å fargelegge motivet med copcis på perfect coloring paper.

Dette er fargene jeg har brukt:

 

Hud: E000, E00, E21, E11 og E04 + R20 og R32
Øyne: E41, BG01, BG02, B00 og B21
Hår: Y21, Y35, YR21 og YR24
Kjole:RV00, RV02 og RV13
Katt: W00, W0, W1, W2, W4, W5, E7 og W8
Stilker: YG17 og YG25
Blomster: V04 og V6 + RV04, RV06 og RV09 + RV13 og RV14 + RV17 og RV19
Himmel: B21


Jeg stanset ut motivet med en rektangulær dies, og kuttet til et svart papir til å være litt større enn motivet. Deretter fant jeg et hvitt ark som jeg stemplet med versamark og ga farge med panpastel kritt. Krittet festet seg da til hele arket, men det blir sterkere farger der jeg har stemplet.


Da bakgrunnen hadde fått farge, fant jeg fram embossingfolderen som hørte til stemplet jeg brukte og kjørte den gjennom cuttelbugen min. Bakgrunnen fikk da en struktur som passet til blomstene fra krittet. Det neste jeg gjorde var å kutte til bakgrunnen, og et svart ark som jeg brukte som panel bak, slik at det passet på et vanlig A6-kort. Jeg fant et A5 ark, som jeg preget og brettet i to, og limte fast det svarte bakpanelet, og bakgrunnsarket.


Da var det på tide lage detaljene til kortet. Jeg fant fram en paper dolie, som jeg la delvis bak motivet. Deretter kuttet jeg bokstavene til ordet "Takk" tre ganger fra svart papir og limte de oppå hverandre, slik at de ble tykkere og sto mer opp fra kortet. Jeg fant også fram noen blomster som jeg ga farge med noen av de samme copics som jeg brukte på motivet, og brukte en perle i midten. Deretter anrettet jeg disse som en liten bukett, som jeg festet nederst på kortet.


…og *vips* var kortet ferdig. J

Med det vil jeg takke dere for året som har vært, og sende mine beste ønsker for året vi nettopp har begynt på.

 

Marianne

 

Motiv: Aurora Wings

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene