Skip to main content

Resirkulert boks

  • Belinda Hammersdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:


Hos Barnemix har vi fått kose oss med digier fra Nikki Burnette. Anbefaler en stopp i Etsybutikken hennes. Mye flott! Denne gangen stod resirkulering på plakaten. Vi kan bruke utrolig mye i denne hobbyen vår og her er mine forslag.


Utgangspunktet mitt er rett og slett en hermetikkboks.

Har brukt en tapet-rest og limt rundt boksen. Eyelets og silkebånd i sterke farger.
Motivet heter "Telsa" og du finner det her. Fargelagt med Copics og en sølv metallic penn på detaljer. Boksen er enkel laget fordi jeg synes motivet gjør mye av seg selv.
Mitt andre resirkuleringsprosjekt er en tag laget av papp som base.Dette var fra en pappeske jeg fant her hjemme.Også her har jeg brukt en rest av tapet.Den var veldig lys,så jeg sprayet den litt med hjemmelaget blå blanding.Brukte en sjablong som forestiller flammer,men la den på siden og syntes det så ut som bølger.Kjekt med ting en kan bruke på mange måter!Gel medium og glitter.

Jeg har brukt gesso på deler av en løkstrømpe og lagt under motivet.Noen skjell er limt på for å få det rette uttrykket.
Her ser du "bølgene" litt bedre.
Motivet heter "Giselle" og du finner det her. Fargelagt med Copics.
Jeg håper du liker resirkuleringsprosjektene mine og kanskje tenker deg litt om før du kaster ting i søppelet?


DT Belinda

 

Motiv: Nikki Burnette

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene