Skip to main content

Herrekort

  • Katrine Hoel Paulsen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gang skulle vi velge oss et motiv hver fra Doctor Digi. Mitt valg falt på Dunderton Academicals FC da jeg tenkte at jeg kunne lage et kort til min pappa av dette motivet. Jeg prøver alltid å ha en person i tankene når jeg lager kort for de forskjellige oppdragene her i Barnemix, og velger meg også motiv utifra dette så langt det lar seg gjøre.

Oppgaven denne gang var: Bruk knapper. Jeg fikk utdelt et ferdig fargelagt stempel.

 

Jeg har denne gang laget et kort som brettes inn fra begge sider, utgangspunktet er kartong i 15x30 som preges 7,5 cm inn fra hver side og brettes.

 

 

Deretter valgte jeg meg ut de mønsterarkene jeg ville bruke som passet i fargene til motivet.

 

 

Så ble mønsterarkene kuttet opp i paneler og limt på kartongen. Alle kanter er svertet med Distress Ink brushed corduroy

 

 

Oppgaven lød som sagt; bruk knapper så da var det bare å dukke ned i knappeskuffen etter min mormor og finne noe som passet.

 

 

Det er deretter stanset ut 2 stk. rammer fra Spellbinders i samme mønsterpapir og disse er så limt oppå hverandre, en fra forsiden og en fra baksiden.

 

 

Jeg pynter først kortet ferdig på innsiden. Finner en fin bursdagstekst som jeg bruker på den ene siden og stanser ut hipp hurra i svar mosegummi og setter på den andre siden sammen med noen stjerner som jeg også stanser ut. I midten bruker jeg samme ramme fra Spellbinders som jeg stanser ut i hvit kartong for å ha et skrivefelt. Pynter også her med en stjerne samt en vimpeldies.

 

 

Så finner jeg fram de øvrige pyntetingene jeg ønsker å bruke på kortet. I og med at dette kortet skal være til min pappa som både er glad i fotball og øl må disse elementene selvsagt være med. I tillegg synes jeg det passer fint med et norsk flagg når dette skal være et bursdagskort. Knappene må selvsagt også med og så fant jeg en tekst som passet. Har i tillegg brukt en stjerne i tre som er dekor kjøpt på nille og som er malt med blå distress Ink. Fotballer og tekst har fått en epoxy oppå seg og teksten er i tillegg lagt oppi en «kork». Ville også ha med navnet hans på kortet og fant ferdige bokstaver og limte disse på en bazill som jeg igjen klipte ut. Så monterte og limte jeg alt dette sammen og slik ble det ferdige resultatet:

 

 

Det var alt fra meg for denne gang. Håper kortet falt i smak.
Hilsen Katrine J

 

Materialliste:

Base for kortet: Vanilla Bazill
Mønsterark: Maja Design – Skargardsliv og pairdesign
Lite stempel på forsiden: Norsk stempelblad
Stempel inne i kortet: Kort og godt
Ramme: Spellbinderdies
Hipp Hurra dies: Parpirdesign
Vimpeldies: La La Land
Stjernedies: Nellie snellen
3D øl stickers: Paper House (kjøpt hos Michals i NY).
Stjernedekor: Nille
Knapper: etter min mormor
Fotball stempel: ukjent
Epoxy: kjøpt på ebay
Kork: kjøpt på ebay

 

Motiv: Doctor Digi House of Stamps

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene