Skip to main content

Hjerteklem med Moonflower

  • Nina Bigum Udnesseter
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Moonflower har et kjempesøtt motiv med en jente med store øyne, en søt bamse og vakre roser. Dette motivet måtte jeg bare fargelegge i pastell. Jeg tok fram mønsterark fra serien Summer Chrush fra Majadesign og farget karton fra Basille. Disse arkene har så utrolig lekre farger hvor mye går i lakserosa og mintgrønn. Vi ble utfordret på å bruke mange dies. Så det var bare å sette i gange å finne fram forskjellige aktuelle dies.

Jeg startet med å skrive ut motivet for så å stanse det ut med en av mine Spelbinders rammer. Jeg tok fram Promakertusjene mine og satt i gang med fargeleggingen. Motivet ble fargelagt med rosa og grønne detaljer. Da jeg var ferdig med fargeleggingen tok jeg fram et mintgrønt ark som jeg stanset ut med en fin mønstret Spellbinders ramme.

Jeg kuttet opp halvparten av en basill kartong i offwhite. Så stanset jeg ut en rosebord fra en Mariannedies og et hjerte fra Magnoliadesign. Jeg limte disse på sammen med et mønsterark med roser fra Summer Chrush og Majadesign.

Deretter limte jeg på motivet og la så på blomster. I tillegg stanset jeg ut blader med hjerter fra Magnolia i offwhite. Samt at jeg stanset ut Hjerteklemdiesen fra Kort og godt. Viktig å ta godt vare på hjertet som man legger over som prikk over j, da det er fort gjort å miste det.

Da jeg begynte å lime alle på blomstene, så fikk jeg lyst til å pynte litt mer på kortet. Jeg valgte å stanse ut noen dies med sommerfugler fra Cherry Lynn. I tillegg pyntet jeg med noen grønne detaljer. Grønne tråder med små perler i enden. Disse limte jeg inn i mellom blomstene.

Jeg limte på hele mønsterark på alle sidene i kortet og stanset ut en hjertebord fra puncheren til Martha Stewart som jeg limte inn øverst på begge sider inne i kortet. Jeg setter alltid på et stempel bak med mitt navn, så man kan se at jeg har laget kortet.

 

Jeg har fargelagt med tursjer fra Promaker:
Blushm Ivory, Satin, Pale Pink, Corale, Salomon, Sunkissed Pink, Meadow green, Artic blue, Pastelgreen, tan, Buttercup og Vanilla


Materialliste:

- Mønsterark fra Summer Chrush fra Majadesign
- Kartongark fra basill
- Diverse blomster, noen fra Prima Flowers
- Dies fra Magnolia, Marianne, Kort og godt, Cherry Lynn og Spellbinders

Motiv: Moonflower

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene