Skip to main content

Lag et resirkuleringsprosjekt

  • Katrine Hoel Paulsen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:


Hei! Så var det min tur igjen til å lage en Tutorial. Tema denne gang er: Lag et resirkuleringsprosjekt. Jeg fikk utdelt dette nydelige stempelet fra Moonflower som heter Gypsy Flower.

Jeg startet først med å finne ut av hva slags resirkuleringsprosjekt jeg ville jobbe meg og hva jeg tenkte ville passe til dette motivet og endte opp med å dekorere en papirpose jeg en gang har fått i gave.

Jeg startet så med å male deler av posen med hvit akrylmaling for å dekke over den grønne fargen.

 

Jeg bestemte meg deretter for hvilke papirer jeg ville bruke og valgte ut ifra dette fargene jeg ville bruke på motivet og endte opp med rosatoner:

 

 

Mønsterarkene jeg valgte er fra en blokk fra Panduro der det også var rose stickers som jeg ønsket å bruke på prosjektet. Jeg stanset også ut en bladranke i grønntoner samt klem i rosa mosegummi.

 

 

Jeg fant deretter en ramme som passet rundt motivet og stanset ut denne i rosa bazzill.

 

 

På baksiden av papirposen ønsket jeg en bursdagstekst. Jeg fant en jeg syntes passet og stanset deretter ut samme ramme rundt teksten som brukt på forsiden. For å få litt dybde stanset jeg ut tre rammer som legges oppå hverandre.

 

 

Jeg fant deretter ut at det ville være fint med en kakeserviett under både motiv og tekst på forsiden og baksiden. På forsiden delte jeg den i to for at den skulle stikke nok ut under motivet.

 

Jeg fant også fram en blonde jeg ville bruke på toppen av posen på begge sider. Deretter limte jeg fast paneler samt det jeg ville bruke på baksiden av posen først. Jeg har også brukt en kantpuncher fra Martha Stewart og laget bord nederst på posen.

 

Deretter limte jeg på mønsterark samt alt jeg ville bruke på forsiden av posen. Har også her brukt samme punch for å få en bord nederst på posen, og slik ble forsiden til slutt.

 

Dette var alt fra meg denne gang. Hilsen Katrine

 

Materialliste:

Promarkers: Pale pink, sunkissed pink, baby pink, dusky pink, coral, tan, blush, ivory, gold, leaf green.
Mønsterark: Panduro
Rammedies: Elizabeth craft Designs
Dies klem: Kaboks
Dies bladranke: Rayher
Blonde: Live&Love Crafts
Kakeserviett: Ukjent
Kantpuncher: Martha Stewart
Stempel: Norsk stempelblad

 

Motiv: Moonflower

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene