Skip to main content

Digitale stempler

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har laget en liten artikkel om det å endre størrelse på digitale stempler og maskere flere sammen.

Jeg bruker alltid programmet Word når jeg skal skrive ut digitale stempler. Her har jeg hentet opp stempeltrykket 'Shopping mall' fra Make it Crafty. Jeg setter margene på dokumetet til 0,5 i alle retninger. (Sideoppsett, marger og egendefinerte marger).

For å få plassert dette litt mer der jeg vil på arket, høyreklikker jeg på bildet. Jeg velger 'Bryt tekst' og 'Firkantet'. Da kan jeg flytte bildet rundt som jeg vil på siden.

Jeg liker å ha bildet oppe i venstre hjørnet. Jeg bruker som oftest ca 10 cm som bredde på bildet.

Da er jeg klar for å hente opp stempeltrykket som jeg vil maskere inn i bakgrunnen. Pass på at de er i gjennomsiktig png-format ellers vil det komme en hvit bakgrunn rundt bildet. Jeg har brukt stempelet 'Maddy shopping' fra Make it Crafty. Du kan gjerne maskere flere stempler om du vil det.

Jeg er fornøyd med bakgrunnen og det maskerte stempelet i forgrunnen. Jeg skriver da ut bildet. Jeg bruker 'normal' på skriveregenskaper (Vanlig blekkskriver). Arkene jeg bruker heter X-press it. Jeg er veldig fornøyd med de. De kommer i 10-pakk. Her er stempeltrykket skrevet ut og klar for fargelegging.

Jeg bruker alltid Copics til fargelegging. Dette trykket har jeg bare fargelagt helt enkelt, og her er fargene jeg har brukt:

Gulv: E42
Vegg: T3
Tak: B0000
Rom: V93, V95, Y32, B41 og RV91
Vindu: B12, B26, Y18, N4, BV17, RV66, E25 og W3Lue: G24 og RV32
Sko: C4
Sokker: B91
Shorts: BV04 og E47
T-skjorte: RV34
Hår: E44 og E47
Hud: E21, E11, E00, E000, E04, E93 og B45
Veske: V93

Tilslutt lager jeg til kort, finner fram mønsterark, panel og pynt - og limer dette sammen. Mønsterarket jeg har brukt er fra Papirdesign. Tekststempelet og punchen til tekststempelet er fra Stampin' Up.

 

Motiv: Make it crafty

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene