Skip to main content

Kort med innvendig lomme

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Månedens sponsor er The East Wind, og jeg har brukt motivet 'A Hipster Goddess Fashion with Long lace skirt with big eyes'. Jeg har brukt min Silhouette Cameo og laget et kort med en innvendig lomme. Dette kan du også gjøre manuelt. Bruk det første bildet mitt som mal.

 

Til Silhouettemaskinen kan man kjøpe mange forskjellige maler. Jeg har brukt en som laget en innvendig lomme på kortet. Når jeg har kuttet ut designet, ser det slik ut:

Jeg har brukt Glossy Accent-lim til å lime inn brettene for å få lommen:


Motivet fra The East Wind har jeg fargelaget med Copics. Jeg har brukt disse fargene:

Hår: E49, 47 og 44
Hud: E21, 11, 00, 000, 04, 93 og B45
Skjørt: RV91, 93 og 95Støvler: T7 og W5
Topp: G21, 24 og RV95
Veske: RV95 og B45


Jeg har brukt mønsterpapir fra Papirdesign og vanlig Bazzill som panel.


Alle arkene svertes med brun stempelpute (Distress før jeg limer de sammen. Jeg bruker limfirkanter og vanlig limpenn til dette. Her har jeg også funnet fram litt rosa Magic Mesh som jeg skal bruke bak motivet.


Jeg fant noen svarte hjerter som er rest fra en dies jeg har brukt tidligere, og tenkte at de kunne passe her. Slik ble kortet på forsiden:


På baksiden har jeg brukt et ark fra Magnolia. Jeg har også brukt et utklippsbilde fra Pixelmarket. Navnestempelet mitt har jeg kjøpt på Ebay.


Inni har jeg ikke pyntet. Jeg har bare satt på et mønsterark fra Mayas Design. Den blanke siden er tenkt for å skrive en hilsen. Vanligvis pleier jeg å sette inn en hvit side - enten blank eller med et stempeltrykk. Denne gangen valgte jeg å bare la den være blank.

 

Motiv: The East Wind

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene