Skip to main content

Kommode (Videotutorial)

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Dette er et litt annerledes prosjekt. Denne gangen kombinerer jeg materiale fra to forskjellige leverandører. Jeg startet med kuttefilen fra The Cutting Cafe. Filen jeg har brukt heter Dresser box template og jeg har brukt min Silhouette Cameo til å kutte den ut.

Etter at filen er kuttet ut limer jeg alle delene sammen. Jeg bruker flytende lim til dette, da det er med og stabiliserer konstruksjonen når det tørker. Nå sverter jeg alle kantene med Distress ink – Frayed Burlap. For å dekorere sidene av boksen bruker jeg ark fra Prima sin Craftsman blokk i størrelsen 6’’ * 6’’. Setter dette til side for å tørke.

Nå printer jeg ut motivet Chopper fra Doctor Digi. Jeg skal fargelegge med Distress markers, så jeg printer på 200gram akvarell ark. Dette motivet vil jeg holde enkelt så jeg bruker bare tre farger og vannpensel fra Ranger når jeg fargelegger.


Fargene jeg bruker er:

Festive Berries
Pumice Stone
Black Soot

For å gjøre ferdig prosjektet mitt stanser jeg ut motivet og en bakgrunnsmatte (fra samme Prima blokk som tidligere) med to dies fra settet Pirced Circle Stax fra Die namics. Så tar jeg to ark fra Prima blokka mi og stanser ut tannhjul, pekefinger og nøkkel med Tim Holtz movers and shapers dies i et Base tray. Limer dette på kommoden, før jeg fester motivet stående på toppen. Avslutter med å lime på bling fra prima og fire svarte bling kuler under til bein.

 

SE VIDEO TUTORIAL HER

 

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene