Skip to main content

Christmas Ornament (Videotutorial)

  • Linda Heskestad
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:


Denne gangen har vi kost med stempler fra Stitchy Bear. Jeg har brukt motivet Christmas Ornament 1 og laget to forskjellige kort.

Jeg printer motivet på tykk hvit kartong. Så bruker jeg embossing pen fra Ranger og tegner oppå deler av motivet, strør på embossingpulver fra Inkido – red sprakle, smelter embossingpulveret med varmepistol og gjentar til hele motivet er embosset i rødt. Så lager jeg basen til kortet i hvit Bazzill kartong. Basen er 6’’*6’’. Jeg ville ha litt mer glitter på kortet så jeg tegner over de embossede julekulene med en clear Wink of Stella pen – da blir det klart glitter på resten.

Jeg kutter motivet mitt en del smalere enn kortet. Synes det blir litt kjedelig med hvitt på hvitt. Bruker Emboss it fra Ranger langs kanten på et hvitt ark. Embosser så med det samme røde pulveret. Nå får jeg to røde striper som er ca ½’’ brede. Marker på hver side av motivet og limer disse på.

Som tekst på kortet mitt bruker jeg et stempel jeg har hatt i mange år. Stempler med embossing ink og embosser med samme røde ulver. Limer på motivet med 3D tape. Inni kortet er det plass til å skrive en personlig hilsen og lime inn bilde.

 

 

 

Kort 2 og 3

Jeg printer motivet to ganger på tykk hvit kartong. Tegner over det ene motivet med Wink of Stella pen i Sølv og det andre med pen i gull. Klipper ut motivet og tegner langs kanten med sort pen for en mer ferdig avslutning av motivet. Stanser ut to runde kortbaser med Pirced Circle Stax fra My Favorite Things. Limer motivet på med 3D lim. Stempler God jul (stempel fra Kort og Godt) med embossing ink og embosser med Ranger Polysparkle embossingpulver. Stanser ut to mindre hvite sirkler som limes inni kortet for en plass å skrive.

 

 

Se videotutorial her

Motiv: Stichy Bear

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene