Skip to main content

Kattekort (Videotutorial)

  • Linda Heskestad
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har laget et enkelt gratulasjonskort med et digi stempel fra Aurora Design. Stemplet heter Kitten in a teacup.

Det første jeg gjorde var å skrive ut stemplet på ark så jeg kunne bruke touch tusjene mine.



Jeg har fargelagt med følgende farger:

Rosene: nr 3 og 12

Koppen: CG 2

Katten: WG 0,5 , WG 1 og WG 3

Bladene: nr 58 og 59

Basen på kortet har jeg laget av kremfarget kartong fra Bazzill. Så valgte jeg mønsterark. Arkene kommer fra en 6*6 blokk fra Authentique som heter uncommon. Jeg har brukt to like mønsterark til utsiden av kortet og to like til innsiden. Jeg har også stanset ut en stor doily fra et av mønsterarkene i blokken.

Diesen jeg har brukt heter English tea doily og fra Cherry Lynn. Stempeltrykket er stanset ut med en oval die fra Spellbinders. Den kremfargede matten bak stempeltrykket er også en die fra Spellbinders, settet heter outpulent oval. Jeg har også lagt en doily/kakeserviett fra Panduro mellom ovalen og den store utstansede doilyen.

For videre dekor av kortet har jeg brukt stempel som jeg har i samlingen min. Har stemplet teksten med Archival ink i fargen Coffee. Under gratulasjonsbanneret og blomstene er det en heklet doily som jeg hadde i samlingen min.

De store røde blomstene med litt gull på er silkeblomster fra en butikk som heter Tresoures de luxe. Roseknuppene er fra Wild Orchid Crafts og den kremfargede swirlen er stanset ut med en die fra Magnolia. Allekantene på kortet er svertet med distres sink i fragen vintage photo.

Se videotutorial av kortet lenger ned.

Som en siste pinpuss på kortet har jeg brukt tre røde bling oppe i det vesntre hjørnet. Katten har jeg malt med et tynt lag stickles i fargen silver, for at den skulle skille seg ut litt.

Jeg har brukt magne lag på kortet for å prøve å lage litt mer liv i det.

Håper dette har vært til inspirasjon.

Se videotutorial her

Motiv: Aurora Wings

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene