Skip to main content

Dekorere en eske (Videotutorial)

  • Linda Heskestad
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har dekorert en eske. Bildene på esken kommer fra Karisa Graphic.

Jeg startet med å male esken hvit og montere på hengsler.

Når jeg skal dekorere esker med lokk pleier jeg ofte å montere hengsler på lokkene, for når jeg er ferdig med å sette på ark, blonder o.l blir vanlige lokk som skal tres ned på esken vanskelige (umulige) å få på.

Etter at esken var malt med hvit Gesso monterte jeg på alle bakgrunnsarkene. Arkene kommer fra Graphic 45 Secret Garden 6*6 blokk. Alle kantene er svertet med Distres sink – Frayed Burlap. Det jeg gjorde nå var å lime på forskjellige blonder fra samlingen min og halvperler på snor som jeg også har liggende. Alle bildene jeg har brukt fra Karisa Graphic er svertet med distres sink – Frayed Burlap, før de er montert på grønne matter som også er svertet med samme Distress ink. Alle bildene er limt på med 3d limputer.

Nå var det bare å dekorere ferdig esken. Jeg har brukt bling swirl fra Prima, resin angel fra Prima, halvperler fra samlingen min, Pearl spray fra Wild Orchid Crafts, silkeblomster fra Tresure de Luxe, roseknupper fra Wild Orchid Crafts, heklet doily fra samlingen min, fugl fra Nille og sommerfugl punsj fra Martha Stewart.

Videotutorial av boksen ligger her

Ha en kreativ dag!

Motiv: Karisa Graphic

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene