Skip to main content

Pakkelapper (Videotutorial)

  • Linda Heskestad
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen fikk jeg motivet Claudia Loves Christmas fra Little Miss Muffet Stamps til å bruke. Jeg printet dette i svart/hvitt på akvarell ark.

Fargelegging med Distress Markers:

Lue og kjole: Fired Brick, Festive Berries
Lue kant: Pumice stone
Bjeller og knapper: Squeezed lemonade og Mustard seed
Ansikt: Brushed Corduroy med Spun Sugar i kinnene
Sko og hansker: Peeled Paint og Forrest Moss

Utstyrsliste:

Dies: Tag & tie fra Tim Holtz
Blekk: Distress ink – pumice stone. Versamark. Memento – Tuxedo black
Stempler: God jul og til/fra stempler
Annet: Tykt hvitt ark fra kontorbutikk. Svart embossingpulver fra Panduro. Akvarell ark. Svart tusj fra Zig. Vannpensel. 3D lim. Ranger Stickles – xmas red. Hvit tråd. Wink of Stella gull glitterpenn.


Jeg startet med å fargelegge motivet med Distress tusjer og vannpensel. Så klipper jeg ut motivet og tegner rundt kanten med svart tusj. For å få motivet ferdig tar jeg Stickles på julekula. Nå kan motivet ligge og tørke mens jeg gjør ferdig resten.

Nå stanser jeg ut en tag, som jeg sverter kantene på. Før jeg gjør noe mer stempler jeg til/fra på baksiden (det er mye enklere å gjøre dette før det har kommet for mye på framsiden). Jeg stempler teksten i bunnen av tagen og embosser denne. Nå fester jeg 3D lim bak på motivet mitt og limer det på tagen min. For å kunne feste tagen på en gave knyter jeg en tråd i hullet på tagen. Som en siste avslutning bruker jeg glitterpenn på knappene og bjellene.

 


Se videotutorial her


Motiv: Little Miss Muffet Stamps

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene