Skip to main content

Toffifee eske med motiv fra StampArt Design (Videotutorial)

  • Linda Heskestad
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen fikk jeg motivet Flakey Friends fra StampArt Design. Jeg printet det i svart/hvitt på akvarell ark og tok klart embossingpulver over.

Fargelegging med Distress Markers:

Snømann: Pumice Stone
Armer: Gathered Twigs
Hatt: Black Soot
Hjerte på hatten og lue på stjerna: Festive Berries
Skjerf: Fades jeans
Nese og stjerne: Dried Marigold


Utstyrsliste:

Dies: Pierced Snowflakes fra My Favorite Things
Blekk: Distress ink – Vintage Photo. Archival ink – Potting Soil
Stempler: Det snør det snør – ukjent
Ark: Mønsterark fra Maja Design – Vintage vinter basic

Annet: Tykt hvitt ark fra kontorbutikk. Klart embossingpulver fra Ranger. Akvarell ark. Svart tusj fra Zig. Vannpensel. 3D lim. Wink of Stella klar glitterpenn. Glossy Accent. Snow marker. Toffifee eske.

Jeg startet med å fargelegge motivet med Distress tusjer og vannpensel. . Så klipper jeg ut motivet og tegner rundt kanten med svart tusj. Jeg bruker glitterpennen på skjerfet og hjertet for å få litt ekstra pynt på motivet.

Nå finner jeg fram Toffifee esken, måler til mønsterarket og limer det på esken. Jeg stanser ut to snøfnugg som jeg limer på esken og har glitter penn på. Nå limer jeg snømannen fast på det ene snøfnugget med 3D lim. Teksten stempler jeg og klipper ut for hånd. Limer denne med 3D puter på det andre snøfnugget. Tar Glossy Accent på midten av tekststempel t for å fremheve det litt. Tegner med glitterpenn på noen av snøstjernene som er på mønsterarket. Tilslutt bruker jeg Snow Marker på bunnen for å få litt snø.

 

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=ORQiUaRFfdQ

 

Motiv: StampArt Design

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene