Skip to main content

Kort med motiv fra Aurora Wings (Videotutorial)

  • Linda Heskestad
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen fikk jeg motivet Whimsical Blueberry Sprite fra Aurora Wings. Jeg printet det i svart/hvitt på akvarell ark.

Fargelegging med Distress Markers:

Ansikt, armer og ben: Vintage photo og tattered rose i kinnene
Blader: Peeled paint.
Sko og blåbær: Chipped Sapphire
Lue og kjole: Faded jeans
Vinger: Stormy sky.

Utstyrsliste:

Dies: Simon Says Stamp – Stitched Squares, Quilt Square Cover-up – My Favorite Things
Blekk: Archival ink – Watering can
Ark: Mønsterark fra DCWV – The Tradewinds matstack
Annet: Tykt hvitt ark fra kontorbutikk. Akvarell ark. Svart tusj fra Zig. Vannpensel. 3D lim. ATG. Lim. Saks. Mini Scor Board.

Jeg startet med å fargelegge motivet med Distress tusjer og vannpensel. . Så klipper jeg ut motivet og tegner rundt kanten med svart tusj. Jeg fester 3D puter bak på motviet og legger det til side.

Nå begynner jeg å lage selve basen til kortet. Jeg lager den av hvit kartong i størrelse 4’’ * 8 ‘’, og scorer på midten. Nå begynner jeg å dekorere innsiden. Jeg stanser ut to matter i mønsterark og to matter i hvit kartong. Disse limes inni kortet.

Nå er det på tide å dekorere forsiden av kortet. Jeg stanser ut den samme dien fem gagner. En gang i hvit kartong og fire ganger i forskjellige mønsterark. Først limer jeg den hvite utstansede rammen fast på kortet. Så begynner jobben med å finne de riktige delene å lime inni alle rommene. Når alle delene er på plass limer jeg på motivet.


Video:
https://www.youtube.com/watch?v=SCbmi1lS5r8

 


Motiv: Aurora Wings

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene