Skip to main content

Brettekort med motiv fra Doctor Digi (Videotutorial)

  • Hanne Bjørnson Visdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Første gangen jeg så denne mannen fra Doctor Digi, tenkte jeg at dette måtte jo bli til et flott herrekort. Jeg liker veldig godt å lage videoer, så da ville jeg lage min første fargeleggingsvideo. Selv liker jeg best å jobbe med vannbaserte produkter og jeg er veldig glad i produktene fra Tim Holtz og Distress.


Fargene jeg har brukt er Tattered rose, Worn lipstick, Scattered straw, Dusty concord, Faded jeans, Black soot, Vintage photo, Walnut stain , Fired brick, Peeled paint, Stormy sky. Dette er reinkerfarger som jeg drypper på akryllkloss for så å dra utover med vannpensel. Papiret jeg jobber med er Canson sitt "Montval" akvarellpapir. Jeg liker godt å jobbe med det da det tar til seg mye vann før det faller fra hverandre og er enkel å blende farger med.

 


Dressbasen er die-kuttet med X-Cut sin "suit card"-diessett. Mønsterarket er også fra Tim Holtz og er fra mønsterpapirblokka som heter "Dapper".
Stempel fra Kort og godt "M-240" som er stemplet med Archival ink "jet black".
Jeg brukte mitt Stampoholicbrett for å stemple så jeg fikk stemplet to ganger. Det er litt vanskelig å stemple godt på akvarellpapiret.

 

Videotutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=nxQEajQHuaY&feature=youtu.beMed dette ønskes en kreativ dag videre

Mange klemmer fra Hanne

 

Motiv: Doctor Digi House of Stamps

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene