Skip to main content

Shabby Chic

  • Elisabeth Hatlen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Hei og godt nytt år. Da var det min tur igjen å lage en tutorial for dere. Denne gangen er temaet shabby chic. Vi har fått utdelt digier fra The paper shelter. Min digi heter: My favorite vet.

Shabby chic er beskrivelsen vi bruker på gammelt romantisk. Det vil si at denne stilarten har ett gammelt utseende med det romantiske i seg. Her kan godt brukes farger, så lenge det ser litt gammelt ut. Da gjerne litt duse farger, hvitt/beige, blonder, doilie mm.

Her ser dere mitt kort for denne gangen.

The paper shelter tilbyr sine motiver ferdig fargelagt. Noe som er veldig fint hvis man ikke har lyst til å fargelegge selv. De tilbyr også ferdig fargelagt bakgrunner til sine motiver. Samt bilder du kan fargelegge selv. Alt dette får du med i hvert motiv du kjøper. Filen kommer som Zip fil, men det er lett og pakke ut filene sånn at du kan bruke de. Hvilket utpakkingsprogram du bruker/har, varierer fra pc til pc. Men stort sett så holder det og høyreklikke på mappen, finn alternativet: pakk ut, og lagre det på pc’en din.

Denne gangen valgte jeg å fargelegge motivet mitt selv. Jeg har fargelagt med copic tusjer.

 

Papirene jeg har valgt er lyse beige papirer med rosemønster på. Har rufset kanten litt med en saks og svertet de med brun sverte. Vet dessverre ikke hvilken produsent papirene er ifra, da jeg har en egen utfordring å bruke opp mine rester fremover.

Rosene har også fått litt brun sverte på seg, for å få litt eldet utseende. Her ser dere forskjellen på med og uten sverte.

Det var det jeg hadde for denne gang. Ønsker dere alle ett kreativt godt nytt år.

Klem fra Elisabeth Hatlen

Motiv: The Paper Shelter

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene