Skip to main content

Ensfarget kort

  • Rita Krogsund
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Min tur! Nå vil jeg vise hvordan jeg løste oppgaven denne gangen, som var: Mono Chrome. (Ensfarget). Jeg gikk for fargen blå - jeg liker blått. Motivet er sponset av OddballArtCo, og motivet er Big Eye Zombie Girl. Det kommer i 3 utgaver, en sjarmerende og søt digi.

Først fant jeg en del papirer med varierende mønster i fine blåfarger ifra stæsjet mitt, og jeg prøvde litt forskjellige Distress Ink for å finne den som egnet seg best. Stormy Sky var finest.

Jeg brukte en skumpute for å smøre fargen over hele motivet, printerfargen smusset litt, men ikke mer enn at jeg kunne fortsette.

Så brukte jeg ProMarkers til å lage litt dybde, og til slutt en hvit gel penn på noen detaljer. En rask runde med sort ink rundt kantene for enda litt mere dybde.

 

Deretter fiklet jeg litt rundt med layouten og detaljene, og endte opp med et resultat som ble veldig fint. De 3 gule, blanke hjertene er med på å lage en fin kontrast.

 

ProMarkers jeg har brukt:
Pastel Blue- Cornflower- Cobalt Blue- China Blue- Indigo

 

Tusen takk for meg for denne gang.

 

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene