Skip to main content

Herrekort i steampunk

  • Elisabeth Tveit
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Da er det min tur å ha en liten tutorial til dere og denne gangen skal temaet være steampunk. Det er en stil jeg liker godt, og som jeg synes passer god til et herrekort. Denne gangen er det Doctor Digi som har gitt oss motiv, og jeg har fått denne kule bilen.

Jeg har laget dette kortet, og her viser jeg hvordan jeg har laget det.

Du trenger 2 stk 30X30 ark, metallteip, maling, firkantet dies (eller annen dies som lager det vinduet du ønsker), tannhjuldies og annet metallpynt. Du kutter begge papirene opp i 14 x 28cm slik at du har fire like store deler.

Du scorer alle arkene på 14cm, og bretter de sammen slik at det ser ut som du har 4 kort.

Finn frem diesen som du skal som vindu i kortet. (Når jeg skal lage kortet neste gang kommer jeg til å lage litt mindre vinduer og ulike størrelser). Pass på å ikke lage vindu i den midterste delen av det lange kortet som nå er blitt til ett. Det er nemlig det som er ”bakdelen” av kortet.

Når alle delene har fått vindu tar du på metalteip og dekker begge sidene på kortet.

På den midterste delen tar du noen tannhjul eller andre ting du ønsker, men det bør være flatt da det er her du skal skrive på hilsenen.

Bruk så den malingen du ønsker. Når kortet er tørket er det bare til å pynte det slik du selv ønsker.

Kos deg med pyntinga, det er alltid det gøyeste!

Motiv: Doctor Digi House of Stamps

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene