Skip to main content

Rammekort

  • Marthe Fjellseth Mathisen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Månedens sponsor hos oss er Crafty Sentiments og jeg har fargelagt motivet Toby in a pot og brukt det for å lage et rammekort.


Jeg har fargelagt med Copics i disse fargene.

Toby: E50, 51, 53, 55 og 57
Blomsterpotte: YR20, 21, 23 og 24
Gress og blad på blomstene: G40, 43 og 45
Blomster og sommerfugl: BV20,23 og 25
Sopp: YR20 og 21 + R22,24 og 29Jeg har laget et rammekort som bursdagskort og jeg skal vise dere hvordan man kan pynte baksiden på kortet. Jeg bruker denne metoden på alle kortene mine. Jeg liker å ha en rød tråd igjennom kortet og er veldig glad i at det jeg putter på skal matche mest mulig.

Papirer jeg har brukt: Orange Bazzill og Maja Design (Mina Vanner Ulrika)
Stempler: Gratulerer med dagen (Norsk Stempelblad). Hurra for deg Gratulerer er kjøpt brukt, men opprinnelig kommer det fra Kreativ Hobby.
Ballonger, kake og maske husker jeg ikke hvor kommer fra. Panduro?

Jeg har pyntet med ballongcharms, liljer og perledekor kjøpt hos Diffus Scrappesalg på Facebook. Marihøne, blå og rosa perler, knapper, hvit og orange blomst er kjøpt fra venninne.
Roseknoppene er fra HobbyhagenDet du trenger er et ferdig kort, et lag med bazzill, et lag med mønsterark og "laget av stempel". Jeg har valgt å kutte ut en form i Big Shoten min til stempelmotivet mitt og brukt lim og 3d puter.Resultatet ser du her.Som jeg har nevnt tidligere finnes det mange måter å gjøre ting på og dette er bare en av dem ;)

Jeg har nylig fått tips om hvordan jeg kan redusere kostnader for min egen del og kundens ved å pynte baksiden enkel, men fortsatt delikat. For min del liker jeg at baksiden er pyntet men det enkle er ofte det beste for meg der :)

Håper dere fikk inspirasjon til å prøve å dekorere deres egen bakside.


Ha en kreativ dag. Klem fra Marthe :)

Motiv: Crafty sentiments

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene