Skip to main content

Julekort

  • Anita Bjørklund
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Nå fikk jeg lyst til å lage julekort og leita etter et passende motiv på Make it Crafty. Fargelegging er ikke min sterke side, men er veldig moro og jeg vil lære mer! Jeg har brukt både Promarkers og Copic. Copic er de tusjene jeg liker aller best fordi de har myk pensel og man får en litt mer malefølelse.

Nr. 1: Jeg lastet ned motivet Cold by light og fikk lyst til å lage julekort. Her er de første penselstrøkene med rød Copic ciao R37 og R59, grønn Promarker Holly.


Nr. 2: Jeg malte benken med brun Copic sketch E33 og E18. Skyggene er malt med grå Promarker cool grey 1 og Warm grey 1, og Copic sketch 0. Blått på lykten er malt med blå copic sketch B21 og Copic ciao B95.


Nr. 3: Her er bildet ferdig, jeg har brukt gul Copic sketch Y32 og Copic ciao Y38 på lyset i lykten. Blå himmel Copic ciao B95. Snø har jeg malt med Gesso.


Nr. 4: Papirer har jeg brukt rød bazill og Landstoken Julgran blå.


Nr. 5: Kantene på mønsterarket har jeg først riftet kantene og svertet med brun Distress ink vintage photo.


Nr. 6: Hjørnedies fra Dainty Corner av rød bazill. God jul stanset ut med min Ecraftmaskin og penslet med Gesso. Osteklut bak bildet. Nissecharms fra Korthobby, og blomster fra Iamroses. Bak hele greia har jeg limt en hvit båndremse som nesten ikke synes :)

Motiv: Make it crafty

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene