Skip to main content

Guttekort

  • Anita Sæterdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Å lage guttekort, kan for de fleste være en utfordring. Ikke skal en bruke blonder, og store mengder blomster er fyfy. Det er 3 ting som alltid vil fungere på guttekort: Stjerner, knapper og charms /metall.

Når jeg skal lage et guttekort, starter jeg med et motiv jeg liker, og Sherrif Bobby fra Milk N Coffee er virkelig uimotståelig, og perfekt til en liten guttunge.


Han er farget med Promarkere (1):

Hud: Coral, Sunnkissed Pink og Bluch og Pale Pink i kinn.
Hår: Raw Sienna, Slegh Bell (L) Pineapple Crush (L) og Daffodil Bloom (L).
Klær blå: French Navy, True Blue, Sky Blue og Arctic Blue.
Klær “kaki”: Winter Spruce (L), Frosted Leafe (L) og Paster Beige.

Det er lurt å velge få farger til et motiv, ellers blir det fort både rotete, og vanskelig å finne ark som passer.

Deretter velger jeg ark som passer til (2). Disse er fra en blokk fra Nille som heter Scrapbook Kit, Seasons. Den er fra noen år tilbake. Det lyseblå og hvite er basil. Neste post er å finne frem pynt som passer (3). Husrekken er Tim Holts sin Townscape. Stjernene er fra en gammel Panduro dise. Band er fra Stoff og Stil.

Så lager jeg en bakgrunn (4).

Etter at bakgrunnen er laget, plasserer jeg motivet der jeg ønsker det, og «fyller på» med pynt. Jeg brukte ikke alle knappene jeg hadde funnet frem, men trengte noe mer for å skape litt mer liv i kortet, derfor har jeg brukt litt glitterlim rundt teksten, og lagt noen halvperler i knappene. Jeg er også her nøye med hvilke farger jeg bruker for ikke å lage et rotete kort, men jeg vil heller ikke ha et kort som er flatt å kjedelig, så litt farger må jeg ha.

Til slutt, ikke glem innsiden. Jeg bruker samme ark på innsiden, og plasserer skrivefeltet helt ut i ene siden, for å lage litt spenning. Hvis jeg skulle hatt med et dikt, hadde jeg plassert dette på motsatt side, inne i kortet.

Håper dette har gitt litt inspirasjon til å prøve seg med guttekort.

Og bare for å ha nevnt det, Milk N Coffee har utrolig mange fine stempel, ikke bare Sherrifer, så den siden er virkelig verdt et besøk om du liker å fargelegge.

Motiv: Milk N Coffee

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene