Skip to main content

Bilkort

  • Marianne Iversen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg var så heldig å få prøve meg på et motiv fra Anne's Digital Art som heter Rusty Old Chevy Car. Dette er en av de få maskuline motivene jeg har jobbet med, og det var artig å prøve seg på å fargelegge en bil. =)

Jeg printet ut motivet på perfect coloring paper, og satte i gang med oppgaven, men kjente jeg måtte øve meg litt på fargeleggingen. Merket at jeg har fargelagt mest mennesker og små ting, og ikke en bil. Dessuten erfarte jeg at gresset nesten ble borte når jeg fargela bilen først. Så til tross for at det ofte er lurt å fargelegge rødt først, valgte jeg her å fargelegge det grønne gresset før den røde bilen.

Jeg skrev dessverre ikke ned hvilke farger jeg brukte, og måtte bruke dette bildet for å huske hvilke farger det var:

Dette er fargene jeg brukte:

Gresset: YG 13, 17 og 67
Bilen: R95 og 99
Grill/vinduer: C1, 3, 5, 7 og W2,5, 7
Lys: Y13,15 og Y35, 38
Himmel: B0000, 000, 00

Her er resultatet:


Jeg kuttet motivet med den største ovalen i Spellbinders Nestabilities Classic Ovals Largs. Jeg sørget for å fargelegge gresset og himmelen litt størren en diesen. Deretter tok jeg et svart ark og tegnet rundt diesen med en blyant og klippet rundt. Dette gjorde at jeg fikk en oval som var litt større en motivet. Jeg fargela også et par klare krystaller med en av de gule copicsene (tror det var Y15), og mens jeg var i gang fargela jeg en i rød (R89) også (la denne til siden og brukte siden). De gule festet jeg på lysene til bilen. Dette fikk det til å se ut som om bilens lys faktisk lyste.

Jeg kuttet ut to rektangler i ulik størrelse i hvitt bazzil, og 2 hakket større i vanlig hvitt papier som jeg fargela kantene på med R89. På den største av de hvite rektanglene kuttet ut "HI" fra settet Die-Namics – Happy Hello Die fra My Favorite Things, øverst i venstre hjørne. Jeg sørget for å fargelegge det øverste venstre hjørnet med den samme rødfargen slik at "hi" syntes gjennom. Deretter brukte jeg den røde krystallen jeg fargela tidligere som prikken over i-en.

Jeg satte sammen kortet, og brukte litt svart kartong som bakgrunn. Jeg brukte også litt svart silkebånd, som jeg bandt rundt kortet. Basen er laget av hvitt bazzill i str. 6"x 12" (scoret midt på).Andre materialer:

Hvitt bazzill
Perfect coloring paper (fra copic)
Svart kartong
Hvitt ark
klare krystaller
Svart silkebånd
Spellbinder dies
"HI" die fra settet Die-Namics – Happy Hello Die fra My Favorite Things
Rektangulære dies (husker dessverre ikke hvor de er fra)
Cuttlebug
Martha stewart scoreboard
Memento Black ink
Copics
Lim

Motiv: Anne's Digital Art

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene