Skip to main content

Vinterfarger

  • Marianne Iversen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen fikk jeg leke med et digistempel fra Sweet escape med navnet Steampunk girl. Temaet var vinterfarger, og jeg bestemte meg for å bruke fargelegge motivet i blå og blågrønn.

Jeg har som vanlig fargelagt med copics. Under ser dere fargene jeg har brukt:

Hud: W000, 00, 21, 11, 04 og 93
Hår: E55, 47 og 49
Lepper: E04
Øyne: E55, 47 og 41
Bluse: BG000, 10 og 11
Korsett: BG01, 02, 05 og 07
Skjørt: BG11, 13 og 15
Hatt, belter og BH: C3, 5 og 7
Klokke og briller: C00, 1 og 3 (+C9 på brillene)
Rundt motivet: E41, C00 og 0

Brukte i tillegg en sølvfarget penn på beltespennene og kjedet til klokka. Oppå brillene og klasset i klokka har jeg brukt glossy accent.

Da jeg var ferdig med å fargelegge kuttet jeg til motivet og svertet kantene med distress Ink, fargen Iced Spruce. Kuttet en sirkel på ca 1½" med en punch og stemplet et tekststempel på den. Deretter svertet jeg kantene på den også med Iced spruce.

Laget kortbasen av et hvitt bassil ark som brettet målte 6x6". Jeg fant et gammelt mønsterark i blågrønn farg som jeg kuttet det til litt mindre enn kortbasen og limte den på. Deretter fant noen tresommerfugler som jeg malte hvite med litt gesso, også festet jeg dem med litt studio multi-medium matte. Brukte også litt blondebånd og satte sammen kortet.

Motiv: Sweet Escape

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene