Skip to main content

Kort i pastellfarger

  • Nina Bigum Udnesseter
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Motivet mitt denne gangen er Lilleth2 fra Delicicious Doodles. En vakker jente i omgitt av flotte liljer. Nå er det vår og vi kan nyte litt lengre lysere dager. Våren inspirer meg til å velge pastellfarger. Jeg fargela motivet mitt med Promaker i glade pastellfarger og valgte rosa ark i bunn på selve kortet som også er rosa.


Det er alltid spennende med fargelegging og motivet mitt har masse langt hår. Jeg har brukt embossing på blomstene og i håret til Lilleth. Gull, rosa og blåturkis embossing. I tillegg har jeg brukt embossing på sommerfuglborden og på sommerfuglene. Jeg stanset ut en lyseblå sommerfugl bord og sommerfugler i gult og rosa. Et lyseblått hjerte og noen rosa og lyseblå blomster pynter også opp. Herlig med litt farger! Nå kan vi bare glede oss til sommeren.

 

Jeg har brukt:

Dies fra Joy Craft, Cherry Lynn, Marianne dies og Magnolia
Ark fra Basill og Bittersweet
Blomstene er kjøpt på Scrapmagasinet.

Promaker tusjer:
Blender, Pastelbeige, Leaf green, Meadows green, Vanilla, Mustard, Buttercup, Blush, Satin, Dusty pink, Tan. Pastel blue, Sky blue, Pale pink, Coctail pink og Rose pink

 

Hilsen Nina

Motiv: Delicious Doodles

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene